"Куди не пройдеш - болото": хмельничанин Віталій просить "європейського" прибирання на дорогах міста

"Куди не пройдеш - болото": хмельничанин Віталій просить "європейського" прибирання на дорогах міста
  • Електронна петиція з'явилася на сайті 4 січня.
  • Хмельничанин скаржиться на брудні дороги у місті та пропонує створити спеціальну службу, яка б слідкувала за їх чистотою.
  • За неї проголосувало 8 людей.

Нова електронна петиція з'явилася на сайті Хмельницької міської влади 4 січня. Звернення розмістили у розділі "Благоустрій міста та будівництво".

Автор звернення, Степанюк Віталій Володимирович, скаржиться на брудні дороги та тротуари у Хмельницькому. Він просить у влади вжити необхідних заходів задля очищення проїзжої частини міста від бруду. Чоловік зазначає, що дороги потрібно прибирати за прикладом європейських міст та столиці України.

Також Віталій пропонує створити службу (підрозділ) відповідальний за сезонне прибирання залишків бруду біля бордюрів, тротуарів, на проїзжій частині міста. 

Відео дня

Як написав хмельничанин, бруд в Хмельницькому всюди. Він створює певні проблеми для містян. Тож вкрай необхідно прибрати проїзжу частину та тротуари. 

Петиція поки що набрала 8 голосів. Для розгляду звернення необхідно 500. До кінця голосування залишилося 89 дні. Підтримати ідею можна ТУТ.

Читайте також: "За" і "проти" нової схеми руху транспорту: хмельничанин Руслан просить повернути тролейбус № 6 та 2

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (15)
  • Мастер Автополив

    С шампунем надо мыть, но исключительно за счет автора петиции.
  • Сергій

    Прибирання може зменшити проблему, але допоки усюди відкриті земельні ділянки — нічого суттєво не зміниться.

    Сергій reply Сергій

    Детальніше тут (на автора і коментарі можна не дивитись, тільки на текст): https://tema.livejournal.com/1620372.html

  • Slupitskiy Yuriy

    Так це мер та його служби повинні  без петиції робити.Щодня.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:45 Вважались зниклими безвісти. «На щиті» повернулись троє військових з Хмельниччини 19:51 Хмельничанин відсудив у сусідів кошти за затоплення квартири 19:02 Тепло повертається: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 18:18 Пережила голод, війну та смерть синів: жительці Хмельницького виповнилось 105 років Від читача 11:02 Переваги працевлаштування осіб з інвалідністю для роботодавців 17:29 Восьмий день у Хмельницькому шукають 70-річну Галину Кудлу 16:59 Шахрай представився поліцейським і ошукав хмельничанку на 38 тисяч 16:26 У Хмельницькому перекриють рух вулицею у центрі міста 16:04 Скорочення Хмельницького обласного ліцею. Що про це відомо 15:33 Судитимуть жителя Кам'янеччини за зрізані три десятки дерев у «Подільських Товтрах» 15:00 Новий сезон ВСІМ Бізнес-ліги: склад учасників і календар матчів 14:45 Скандал навколо лікарні в Старокостянтинові: вимагають звільнити директорку 13:59 За вбивство чоловіка жителька Хмельниччини сяде на 9 років за ґрати 13:23 У Кам‘янці-Подільському автівка збила пенсіонерку на парковці 12:44 Судили 19-річного жителя Полтавщини, який приїхав до Хмельницького розкладати «закладки» 11:48 На будівництві в Дубовому обірвалася люлька з працівниками: продовження історії photo_camera 10:39 У Кам’янці відкрили туристичний сезон-2024: програма 10:01 На Хмельниччині затримали водія, який перевозив тисячу пачок контрафактних сигарет 09:02 Сьогодні, 26 квітня – річниця аварії на Чорнобильській АЕС
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up