Курсанти-першокурсники прикордонної академії склали присягу на майдані Незалежності (ФОТО, ВІДЕО)

Курсанти-першокурсники прикордонної академії склали присягу на майдані Незалежності (ФОТО, ВІДЕО)
  • Плац-парад, оркестр та танці — так сьогодні проходили урочистості з нагоди складання присяги прикордонниками.

  • Переглядайте наші фото та відео.

Слідом за школярами та студентами початок навчального року відзначили курсанти-першокурсники хмельницької прикордонної академії. Урочисті заходи відбулися сьогодні, 4 вересня, на майдані Незалежності. Цього дня на головній площі міста зібралися самі першокурсники, а також їхні рідні та близькі, керівництво академії, чиновники та депутати, духовенство.

Саме з присяги й розпочали урочистості. 380 курсантів були поділені на підрозділи, і присягу в кожному з них приймав один з офіцерів академії. Кожного курсанта викликали, він зачитував присягу перед своїм підрозділом, потім її підписував та ставав у стрій. Все це тривало близько 20 хвилин.

Далі все було звично для урочистостей, які організовує прикордонна академія. Прозвучав Державний Гімн України, хвилиною мовчання вшанували загиблих під час війни на Сході, виступили чиновники та депутати, працівникам академії вручили нагороди та подарунки. Відтак курсантам вручили зелені берети.

Відео дня

Після цього відбувся плац-парад, який цього разу мав особливість — у ньому вперше брали участь жінки. Відтак виступив оркестр, а після цього танцювальний колектив прикордонників. На завершення майданом пройшли представники різних підрозділів академії. Переглядайте все це на фото та відео.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (6)
  • Антон

    В АТО их

    ЧитачЧитачів reply Антон

    Ну чому зразу в АТО? Давайте вже прямо в Афганістан на боротьбу з талібами відправимо.
  • ЧитачЧитачів

    Все у дусі совєтов. Даже "Яблочко" сплясалі. Ганьба!

    Добрый Шолохов reply ЧитачЧитачів

    А что тебе не нравится , в думе советов,. Получше чем сейчас. Как обезьяны все повторяют, сами ничего не могут. Лучше быть советом чем обезьяной и попугаем

    ЧитачЧитачів reply ЧитачЧитачів

    А в цілому:

    ЧитачЧитачів reply ЧитачЧитачів

keyboard_arrow_up