Марина Круть заспівала про толерантність до ЛГБТ-спільноти (ВІДЕО)

Марина Круть заспівала про толерантність до ЛГБТ-спільноти (ВІДЕО)
  • Українські музиканти, серед яких Аліна Паш, Сергій Бабкін, KRUTЬ та YUKO, об'єдналися навколо ідей толерантності і прийняття та записали спільний Маніфест "Різні.Рівні".

Українські зірки записали пісню — маніфест толерантності "Різні.Рівні". Мета: через музику донести українцям важливу думку: "ми всі рівні, незалежно від гендерної ідентичності та сексуальної орієнтації".

  • "Національний проєкт "Різні.Рівні" створений за сприяння донорських програм Великобританії та Швеції спільно з агенцією ISD Group. Він покликаний почати діалог про рівність усіх людей замість того, щоб концентрувати увагу на відмінностях, а ще — заповнити пробіли в знаннях українців щодо ЛГБТК+, зруйнувати упередження про гомосексуальність", пише онлайн-медіа "СЛУХ", яке виступило музичним консультантом проєкту .

Проєкт має кілька складових:

  1. Трек і кліп "Різні. Рівні", записаний музикантами.
  2. Будь-хто може стати частиною проєкту та підтримати ЛГБТ-спільноту. Щоб це зробити, буде достатньо перейти на сайт www.riznirivni.com.ua та приєднатися до мапи толерантних. За допомогою віртуальної студії звукозапису сайт надає можливість заспівати разом з зірками. Наприкінці пісні, коли співає хор, у слухача буде 10 секунд, щоб сказати свої слова підтримки, висловити позицію чи заявити про толерантність. В результаті, він/вона отримає унікальний варіант пісні зі своїм побажанням, який можна завантажити чи поділитися ним у соціальних мережах.

Учасників проєкту також запитали, чому толерантність — це must будь-якого демократичного суспільства? Ось як відповіла Марина Круть:

Відео дня
  • "Нове покоління приносить новий час у мою країну. Світ змінюється і вносить корективи у заскорузлі стандарти суспільства. Цей проєкт — про прийняття себе такими, якими ми є. Без масок і брехні. Любов до людини — це і є її прийняття. Підтримувати одне одного — це основа здорової нації та усвідомленого суспільства, сила яких в єдності та єднанні всіх людей незалежно від політичних поглядів, віросповідання чи орієнтації. Ми всі різні, але кожен потребує підтримки, будь це добре слово чи пост у соцмережах".

 Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (8)
  • Liudmyla Suprunovska

    Як можна поєднати нетрадиційну сексуальну орієнтацію з вірою в Бога (адже в Біблії є чітка відповідь стосовно цього). Це є - богохульство.

    Омон Ра reply Liudmyla Suprunovska

    Или не знаете, что неправедные Царства Божия не наследуют? Не обманывайтесь: ни блудники, ни идолослужители, ни прелюбодеи, ни малакии, ни мужеложники, ни воры, ни лихоимцы, ни пьяницы, ни злоречивые, ни хищники — Царства Божия не наследуют (1Кор. 6:9-10)
  • Jaba Zelena

    І сміх і гріх 🤦
  • Любов Сердунич

    ГАНЬБА!!! "Любити людину" у ЦЬОМУ твоєму розуміння - означає підтримувати ВИНИЩЕННЯ ЛЮДСТВА, зокрема, й таким шляхом! ГАНЬБА, Марино!.. А ти подавала надії як патріотка!.. :(
  • Омон Ра

    Ждём толерантной реакции от ультраправых социал-националистов во главе с мэром, которые всячески форсили Круть во время Евровидения))
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:17 Суд конфіскував у росіянки успадковану землю на Хмельниччині 20:45 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками: імена 20:01 На Хмельниччині суд повернув водосховище громаді з приватних рук 19:15 У Хмельницькій міськраді провели чергове засідання виконкому: основні рішення Від читача 17:01 ЯКЩО ТИ НЕ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВОЇМИ СИЛАМИ АБО ФІНАНСАМИ, ТО МИ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВІЙ ЧАС! 18:22 На Хмельниччині повторно виставили на аукціон Нігинський кар’єр 17:36 На Хмельниччині двоє браконьєрів наловили риби на кримінал 16:49 Двоє мешканців Хмельниччини постануть перед судом за жорстоке вбивство 15:59 Жителька Хмельниччини, яка відзначила 100-річчя, розповіла про секрет довголіття 15:15 На Хмельниччині суд оштрафував члена ВЛК за хабарництво 14:38 У Хмельницькому попрощались із 31-річним військовим Романом Бочковським photo_camera 14:14 На Кам'янеччині затримали чоловіка, який встромив ножа у груди свого сина 13:46 Рекрутинговий пункт ЗСУ на Хмельниччині: що це таке і як працює 13:16 Алкоголю в 15 разів більше норми: на Шепетівщині водія притягнули до відповідальності 12:31 Шахрайство на криптовалюті: історія хмельничанки, яка хотіла навчитися заробляти 12:07 Коли у школах Хмельницького розпочнуться літні канікули 11:58 Валюти дорожчають. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 11:32 На Хмельниччині п’яний чоловік стріляв у патрульних photo_camera 10:32 Середня пенсія на Хмельниччині – 4 870 гривень, – ПФУ 09:40 П’яний водій на смерть збив хмельничанина і тікав з місця події
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up