Майже півсотні протоколів склали на Хмельниччині за порушення карантину

Майже півсотні протоколів склали на Хмельниччині за порушення карантину
Фото - Хмельницька ОДА
  • Дізнавайтесь про результати перевірок за минулу добу.

На Хмельниччині працюють рейдові групи, які перевіряють дотримання протиепідемічних обмежень. Скільки виявили порушень і яку кількість протоколів склали?

Держпродспоживслужба:
За 28 листопада перевірили 126 суб’єктів господарювання, з них 12 закладів громадського харчування, 56 об’єктів торгівлі продовольчими товарами, 23 об’єкти торгівлі непродовольчими товарами, 12 агропродовольчих ринків та 23 інших об’єкти.
Виявили порушення на 12 об’єктах, передали 12 інформацій для реагування в органи місцевого самоврядування і 5 інформацій для до поліції. Про це повідомили у пресслужбі Хмельницької ОДА. 

Патрульні:
За минулу добу патрульні поліцейські Хмельниччини провели 85 перевірок маршрутних транспортних засобів, 31 раз - патрулювання прибудинкових територій, 36 разів провели поверхневий огляд громадян та перевірку документів, 25 разів перевірили заклади з масовим перебуванням людей. Скали 2 постанови за порушення вимог щодо використання засобів індивідуального захисту.

Відео дня

Поліцейські Хмельницької області

За минулу добу склали 47 адмінпротоколів (всього 12 828 протоколів) за статтею 44-3 КУпАП (Порушення правил щодо карантину людей). Протягом минулої доби перевірили 80 транспортних засобів та 94 особи, які в них перебували. 

Підрозділи ДСНС:
За минулу добу рятувальники здійснили 5 виїздів для інформування населення за допомогою сигнально-гучномовних пристроїв щодо дотримання протиепідемічних заходів та необхідності вакцинації.

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Dmitriy Dmitriy

    Які протоколи, 🤦 у суді всі порушення скасовують

keyboard_arrow_up