Мед за 150 гривень і сало за 100 : що продають на ярмарку в Хмельницькому

Мед за 150 гривень і сало за 100 : що продають на ярмарку в Хмельницькому
  • Інститутська - одна з локацій, де розташувалась продовольча ярмарка. 
  • Найбільшу чергу хмельничани стоять за свининою і саджанцями. 
  • Запитували, що і за скільки там можна купити суботнього ранку.

Субота, 9 квітня. На годиннику ще не було дев’ятої, але поблизу будинку побуту вже вишикувались немаленькі черги. Цього суботнього ранку хмельничан не лякає навіть дрібний дощ. Без парасольок, з пакетами і торбами вони прогулюються біля наметів, які тут розгорнули вранці. Для багатьох людей така торгівля як ковток свіжого повітря у такий важкий час. 

“Беріть троянди, дуже гарні!”, - звертається до нас продавчиня, яка торгує різними саджанцями. До речі, на її товар тут величезний попит. Ну і на сало. 

Свинина, курочка, мед і насіння. З восьмої ранку на Інститутській проводять продовольчий ярмарок. Триватиме він орієнтовно до 12-ої години. 

Відео дня

Масштаби торгівлі тут не такі, як це було на Прибузькій, однак і тут покупців не бракує. У чергах стоять, як чоловіки, так і молоді жінки та пенсіонери. 

Найбільше купують свинину.  Продавець-чоловік з блискавичною швидкістю відповідає на запитання покупців, ріже товар і навіть встигає жартувати. За м’ясцем люди вишикувались аж до огороджувальної стрічки. 

Сало продають по 100 гривень, животину по 110 гривень, середня ціна на свинячу вирізку - 130 гривень. Домашню курочку невелику за розміром пропонують за 120. 

Ще одна продавчиня поруч з білим бусом визирає наче з-за саду. Сульфінія, петунія…Для багатьох ці слова - щось незрозуміле, але не для поціновувачок домашніх квітів. Маленькі вазонки жінка продає по 15 гривень, більші із сульфінією та іншими рослинами - по 25. 

Саджанці на ярмарку - теж ТОПовий товар. До прикладу, саджанці троянди продають за 60 гривень. Також можна взяти яблука - по 7,8, а то й 3 гривні за кілограм. 

До прилавку з медом станом на 9-ту ранку були не надто великі черги. Тому продавець занудьгував. За товар просить 150 гривень. Це однакова ціна на будь-який вид меду. 

Нагадаємо, цими вихідними у місті  запланували провести чотири продовольчі ярмарки. Цього ранку аналогічний триває у мікрорайоні Озерна (перехрестя вулиць П.Мирного та Залізняка, біля озера). 

Завтра, 10 квітня, продовольчі ярмарки відбудуться біля Хмельницького політехнічного коледжу на  Зарічанській, а також на зупинці «Заготзерно» (рух з міста). Торгівля там триватиме з 8.00 до 12.00.


 

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (4)
  • Elena Shcurba

    А це що за новина?Все розказали де саме,з якоі години по яку.Інформація для кого?Хіба можна в такий момент коригувати такі дані.Майте совість,не розповсюджуйте де саме йдеться скупчення людей!

    Elena Shcurba reply Elena Shcurba

    Furmanchuk Vasyl це точно.

    Furmanchuk Vasyl reply Elena Shcurba

    Elena Shcurba
  • Новини Хмельницького на vsim.ua

    ‼️Коротко про головне — долучайся до нашого Telegram-каналу: https://t.me/vsimnews

keyboard_arrow_up