Мер Кам’янця спростував інформацію про вибухи

Мер Кам’янця спростував інформацію про вибухи
Окупанти завдали ракетного удару по Малину / REUTERS
  • В обідній час мешканці різних областей повідомили про звуки вибухів.

  • На Хмельниччині ситуація залишається спокійною.

Обідня пора неділі для мешканців Хмельниччини супроводжувалась звуками сирени. Додаток “Повітряна тривога” спрацював о 13:27. Сирени в області лунали трохи довше години. Такою є інформація сайту “Карта повітряних тривог”. 

Під час повітряної тривоги в окремих ЗМІ стали з’являтися повідомлення про вибухи у Кам'янці-Подільському. Зокрема, про це написало інтернет-видання glavcom.ua. У повідомленні йдеться: “Вибухи також пролунали у Кам'янці-Подільському. Спрацювали українські сили ППО”.

Вже о 14:59 мер Кам'янця-Подільського Михайло Посітко спростував інформацію про  вибухи в місті: “Друзі, прошу не поширювати недостовірну інформацію. Наразі, у громаді все під контролем. Вибухів на території громади, про що повідомили деякі ЗМІ - не було.”

Відео дня

Пролунали вибухи у Київській та Житомирській областях.  За попередньою інформацією журналіста Анатолія Цаплієнка, на Київщині сили ППО знищили ворожу ракету. У Телеграм-каналі Цаплієнка можна побачити її уламок, який упав на город мешканця Бучанського району.

Вибухи у Малині Житомирської області підтвердив Суспільному  міський голова Малина Олександр Ситайло

Читайте також: Гамалій спростував інформацію про ранкові вибухи на Хмельниччині

 

 

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up