Гамалій спростував інформацію про ранкові вибухи на Хмельниччині

Гамалій спростував інформацію про ранкові вибухи на Хмельниччині
Фото з сайту Хмельницької ОВА
  • Вранці мешканці різних областей повідомили про звуки вибухів.
  • На Хмельниччині ситуація залишається спокійною.

Ранок для мешканців Хмельниччини розпочався зі звуків сирени. Додаток “Повітряна тривога” спрацював о 8:23. Сирени в області лунали протягом 50 хвилин. Такою є інформація сайту “Карта повітряних тривог”. 

Під час повітряної тривоги в соцмережах та ЗМІ стала з’являтися інформація про вибухи на Хмельниччині. Зокрема, про це написало київське видання “Big Kyiv”. У повідомленні йдеться: 

  • Відео дня
    /li>

Вже о 10:03 хмельничани отримали офіційне повідомлення від начальника ОВА. Сергій Гамалій розповів, що на території області все спокійно. А також спростував інформацію щодо вибухів. 

Разом із тим, під час ранкової повітряної тривоги крилату ракету помітили над Львівщиною. Про це повідомляє голова Львівської ОВА Максим Козицький. За його словами, спрацювали сили ППО. Тож ситуація в області залишається спокійною.

Вибухи зафіксували і на Житомирщині. Вони прогриміли в районі міста Малин. Це журналістам Суспільного підтвердив голова Коростенської районної військової адміністрації Юрій Тарасюк. 

Крім того, вранці вибухи прогриміли на Київщині. Про це пише радник МВС Антон Геращенко. У його повідомленні йдеться наступне: 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Валентина Кміта

    дякую за спокій нашим захисникам і не треба розносити всякі чутки про вибухи.при сиренах треба ходити у сховище.шануймося, бо береженого і Бог береже.слава Україні! Слава нашим Героям!

keyboard_arrow_up