Мер Кам’янця закликав не обговорювати АЗС і наявність пального

Мер Кам’янця закликав не обговорювати АЗС і наявність пального
  • Мешканців Кам'янеччини просять не ходити в людні місця, не повідомляти де є пальне та ховатися до укриттів в разі тривоги.

У Кам’янці-Подільському містян закликали не повідомляти на яких заправках є пальне та не обговорювати в мережі місцеві АЗС. Аби не “злити” інформацію ворогу.

Також просять утриматися від відвідування людних місць та особливо відповідально поставитися до сигналів повітряної тривоги та розпоряджень про комендантську годину.

А заплановані на 8-10 травня заходи у дитячому наметовому містечку вирішили відмінити

Відео дня

“Наш ворог особливо жорстокий. Від нього можна чекати всього, в тому числі й різних провокацій”, - зазначив мер Кам’янця Михайло Посітко. 

Читайте також:


 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (11)
  • leonidavto Vaz

    Бандіти
  • Читач11

    Яка маячня... У місті є проблема з наявністю бензину та його захмарною ціною, але ви про це не базікайте... Тут або керівництво не вирішує ці проблеми,або зачиняє очі на це, бо має зиск з таких цін.
  • Виктор Ивах

    Друзі , моя думка така в нас війна і є скрута на бензин солярку. І ті ціни які на заправках це жах. Хіба мер міста чи ті самі поліцейські незнають що робиться в них на їхній же контрольовані території. В нас в селі на одній заправці поклали ціну на солярку 90гр. Ніхто незаправлявся скинули до 61 гривні то це як. Хто стільки може так і наживається.
  • Олег Бродський

    Незрозуміле рішення!

    Володимир Кузь reply Олег Бродський

    Олег Бродський а ще земля плоска, і нами керують рептилоїди...

keyboard_arrow_up