Мертвою знайшли 55-річну жінку, яку чотири дні шукали на Хмельниччині

Мертвою знайшли 55-річну жінку, яку чотири дні шукали на Хмельниччині
  • Галина Кирильченко родом із Дунаєвецької громади. 
  • Вона вийшла з дому 22 листопада і не повернулась.
  • Жінку мертвою знайшли в іншому районі за чотири дні. 

Галина Кирильченко зникла 22 листопада. Вона родом із села Малий Карабчіїв, що у Дунаєвецькій громаді. Там її бачили востаннє. 

Повідомлення про зникнення жінки з’явилось на офіційних сторінках поліції ввечері 24 листопада. Правоохоронці опублікували її фото й зазначили особливі прикмети. 

Наразі стало відомо, що 55-річну Галину знайшли мертвою. Журналістка vsim.ua звернулась за офіційним коментарем до поліції. Речниця ГУ Національної поліції у Хмельницькій області Інна Глега підтвердила інформацію про загибель жінки.

Відео дня

Стало відомо, що Галину Кирильченко знайшли вчора, 26 листопада. Тобто, через чотири доби після її зникнення. Жінку виявили на території колишнього Ярмолинецького району. 

-  Слідів насильницької смерті на тілі жінки не виявлено. Попередня причина - переохолодження. Однак точну причину смерті має встановити судово-медична експертиза. Її результатів поки немає, - повідомила Інна Глега. 

Про загибель Галини Кирильченко написав на власній сторінці у Фейсбук відомий хмельницький волонтер ГО Мистецька сотня “Гайдамаки” Олександр Попов. Він зазначив, що зникла жінка була мамою його товариша, волонтера родом із Слов’янська Романа Бочарова. 

Наразі колеги збирають допомогу, аби підтримати сім’ю.

Як долучитись:

Карта сестри Романа:

  • 4149 4999 9210 5922
  • Кирильченко Віра Вікторівна

Читайте також:

Підліток з Хмельниччини зник у Рівному: прикмети

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up