Мешканець Нетішина перевірив як працює закон і попросив від міліції супроводу у лазню

Мешканець Нетішина перевірив як працює закон і попросив від міліції супроводу у лазню
Перевірити, чи працює новий закон про обмеження руху автоколоною без повідомлення міліції вирішив Сергій Рижук з Нетішина. Чоловік просить правоохоронців супроводжувати його та друзів ... до лазні.

Текст заяви, яку чоловік заніс до міліції та Служби безпеки України, він опублікував на своїй сторінці у Фейсбук.

- Їду в міліцію з повідомленням про організацію "масового заходу". Справа в тому, що вже 10 років я з друзями "організованою колоною" їзджу в баню. У контексті проголосованих Верховною Радою учорашніх "законів" прошу міліціянтів забезпечити супровід нашої колони спецавтомобілями з "ув- ув- увімкнутими" спецсигналами. Ну і так як нас збирається більше 10 чоловік, то прошу виділити працівників МВ для забезпечення громадського порядку. Думаю, що роти автоматників нам буде достатньо, - прокоментував свої дії чоловік.
За словами Сергія Рижука, "через 20-30 хвилин передзвонив на мій мобільний заступник начальника міліції. Спочатку запитав навіщо нам для супроводу у лазню автоколони з п'яти машин міліцейські спецавтомобілі з проблисковими вогнями, згодом опустившись до рівня погроз, мовляв "попробуйте провести, побачимо, побачимо ...". Так як в лазні нас часто збирається більше десяти чоловік (а це вже масовий захід), то додатково попросили забезпечити громадський порядок. Сподіваємось ну хоча б на взвод автоматників. Друзів попередив аби не віталися "Слава Україні!", бо долучать ще екстремізм ...

Відео дня
> ОНОВЛЕНО: - Приїхав у відділок, і запитав у чергового де наші машини супроводу.Черговий був в шоці, на що я його запевнив, що начальник міліції в курсі, бо ми вдень занесли повідомлення. Викликали начальника ДАІ. Кругом всі ледве не дуснули від сміху, але черговий і начальник ДАІ не сміли. В кабінеті начальник ДАІ пояснив, що про закон чув, але інструкцій щодо його виконання ще не отримав. Тому ми можемо вільно їхати, - прокоментував пізніше Сергій.

Нагадаємо, що 16 січня 2014 року Верховна Рада України ухвалила низку скандальних законів, якими вводяться обмеження на проведення масових заходів, в тому числі й заборона на рух понад 5 автомобілів у колоні без повідомлення міліції.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (23)
  • Anonymous

    Для того,чтобы апробировать Закон надо,для начала, его прочитать и не показывать свой сельский фолькльор
  • Anonymous

    Дякую за піднятий настрій!!
  • Anonymous

    супер
  • Anonymous

    Так з ними потрібно робити нам усім, щоби знали про безглуздість своїх законів
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
13:40 Куди подіти дитину влітку: огляд дитячих таборів, гуртків та секцій 13:18 На Хмельниччині судили чоловіка, який вночі не впустив додому ексдружину 12:37 Робота у Хмельницькому: є 352 вакансії 12:01 В лікарні помер 24-річний чоловік, якого збив «Volkswagen» біля Летичева Від читача 11:24 "Інноваційне грудне годування: Ключ до комфорту та здоров'я для мами та малюка" 11:12 Хмельницькі піротехніки розміновують Херсонщину (ВІДЕО) play_circle_filled 10:24 Скільки коштує навчання у хмельницьких ВНЗ (ІНФОГРАФІКА) 09:22 Розпочався чемпіонат Хмельниччини з футболу photo_camera 18:10 Якої погоди чекати у Хмельницькому наступного тижня 17:06 На Хмельниччині шукали 5-річного хлопчика photo_camera 16:39 У Хмельницькому відключатимуть газ наступного тижня: де і коли саме 15:08 Фіктивні електронні направлення задля виплат від держави: деталі схеми у медцентрах Хмельниччини 14:28 Хмельницький в Instagram: зібрали 10 фото за тиждень photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up