Міхєй і Франческа: якими іменами на Хмельниччині називали дітей з початку року

Міхєй і Франческа: якими іменами на Хмельниччині називали дітей з початку року
  • З січня по липень у Хмельницькій області народилося більше 5700 немовлят. 
  • Хмельничани вибирають дітям все більш неординарні та незвичайні імена. 
  • У пологовому будинку батьки можуть отримати свідоцтво про народження немовляти та заресєтрувати його місце проживання. 

З початку року у Хмельницькій області народилось 5746 малюків. Ця цифра на 595 діток менша ніж у відповідний період минулого року. Найпопулярнішими іменами, якими називали новонароджених дівчаток були:

Анна,  Анастасія, Ангеліна, Варвара, Вероніка, Вікторія, Емілія, Єва, Єлизавета, Злата, Зоряна, Катерина, Марія, Меланія, Мілана, Ольга, Поліна, Софія, Соломія, Уляна, Яна;

Хлопчиків найбільше називали такими іменами:

Відео дня

Андрій, Артем, Богдан, Владислав, Давид, Денис, Дмитро, Іван, Ілля, Максим, Марк,  Матвій,  Назар, Тимофій, Тимур, Ярослав.

Також не бракувало рідковживаних або запозичених з інших культур імен:

дівчатка – Аделя, Алєся, Габріелла, Ельміра, Євлалія, Іларія, Кетлім, Лілона, Лілу, Мелісса, Мелек, Міа, Міріам, Мстислава, Муза, Ніколь, Серафіма, Тіана, Франческа, Уларія;

хлопчики  – Авенір, Адріан, Богодар, Ельдар, Єлисей, Ітан, Дамир, Дарій, Златан, Кіпріан, Крістіан, Мілан, Міхєй, Насібачон, Одіссеас, Ренат, Северин, Устим, Яромир. 

Понад 2500 свідоцтв про народження батьки немовлят отримали безпосередньо у пологовому будинку. Окрім цього, вже з 2017 року можна зареєструвати місце проживання маляти. 

- В цьому році зросла популярність цієї послуги. Вже 21 з 22 медичних закладів по області, у якому приймають пологи, видають свідоцтва про народження одразу в медичному закладі. А цього року ми розпочали надання нової послуги - реєстрація місця проживання новонародженого у пологовому будинку. На сьогодні нею скористалось 346 мешканців, - розповідає заступник начальник Головного територіального управління юстиції у Хмельницькій області Світлана Лисюк. 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (3)
  • Olga

    Насібачон і Одіссеас ..батьків цих дітей треба позбавити батьківських прав. За знущання над дитиною. Насібачон це ж як лагідно ? - Бачок?...

    Олег reply Olga

    Вам видніше. Саша , Серьожа  дуже креативно ?
  • Анна Островська

    часом імена чудові, а деякі якось ні в які ворота не влізають
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
18:18 Пережила голод, війну та смерть синів: жительці Хмельницького виповнилось 105 років 17:29 Восьмий день у Хмельницькому шукають 70-річну Галину Кудлу 16:59 Шахрай представився поліцейським і ошукав хмельничанку на 38 тисяч 16:26 У Хмельницькому перекриють рух вулицею у центрі міста Від читача 11:02 Переваги працевлаштування осіб з інвалідністю для роботодавців 16:04 Скорочення Хмельницького обласного ліцею. Що про це відомо 15:33 Судитимуть жителя Кам'янеччини за зрізані три десятки дерев у «Подільських Товтрах» 15:00 Новий сезон ВСІМ Бізнес-ліги: склад учасників і календар матчів 14:45 Скандал навколо лікарні в Старокостянтинові: вимагають звільнити директорку 13:59 За вбивство чоловіка жителька Хмельниччини сяде на 9 років за ґрати 13:23 У Кам‘янці-Подільському автівка збила пенсіонерку на парковці 12:44 Судили 19-річного жителя Полтавщини, який приїхав до Хмельницького розкладати «закладки» 11:48 На будівництві в Дубовому обірвалася люлька з працівниками: продовження історії photo_camera 10:39 У Кам’янці відкрили туристичний сезон-2024: програма 10:01 На Хмельниччині затримали водія, який перевозив тисячу пачок контрафактних сигарет 09:02 Сьогодні, 26 квітня – річниця аварії на Чорнобильській АЕС 21:17 Суд конфіскував у росіянки успадковану землю на Хмельниччині 20:45 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками: імена 20:01 На Хмельниччині суд повернув водосховище громаді з приватних рук
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up