“Моржі зі стажем” та “друг потягнув”: як хмельничани пірнали в ополонку на Південному Бузі

“Моржі зі стажем” та “друг потягнув”: як хмельничани пірнали в ополонку на Південному Бузі
  • На набережній, біля річки, шумно і весело.
  • Зранку не вщухає наплив охочих зануритися у крижану воду.
  • Серед бажаючих - навіть маленькі діти.
  • Хто прийшов вперше та чиє серед хмельничан “пірнальники зі стажем”, дізнавалися журналісти vsim.ua.

На Південному Бузі шумно і весело. Час від часу чути вереск та гучне плескання в долоні. Сьогодні мешканці Хмельницького прийшли на річку, щоб пірнути у крижану ополонку. Для когось це перший досвід, хтось вже не один рік поспіль віддає дань традиції, але всі в один голос запевняють, що відчуття неймовірні. Серед бажаючих зануритися є навіть маленькі діти.

Які емоції вирують на Водохреще по обидва боки Острову Кохання, бачили журналісти vsim.ua.

Людмила, 25 років

Відео дня

- Я цього року вперше пірнаю. Навіть не думала, що спробую. Прийшла і не втрималася. Сама пірнула, то треба й щоб друзі спробували. Тягнула і їх слідом, але поки безрезультатно. Емоції просто зашкалюють, вода дійсно льодяна. Але після першого занурення попускає, розповіла журналістам дівчина.

Олексій, 41 рік

- Я морж зі стажем. Сповідую цю традицію вже чотири роки поспіль. Цьогоріч моржую вперше. Чесно скажу, що навіть не холодно. Відразу кілька секунд відчуваєш як мороз іде по шкірі й дихання перехоплює, а потім навіть жарко зсередини робиться. До занурення не готуюся взагалі, все спонтанно, з Божою допомогою, - поділився враженнями Олексій.

Алла, 43 роки

- Мене притягнув друг Максим. Відчуття - класне. До купання було страшно, а як пірнула, то класно. Ще раз піду. Це неповторні емоції, такий адреналін. Я думаю, що тепер, коли спробувала, це можна буде зробити традицією, - зазначила Алла.

Зоя, 35 років

- Після купання відчуваю прилив бадьорості. Тіло відразу тепле стало, тільки страшно було, коли роздягалася. А зараз все супер. Брат підбадьорив перед зануренням, ми сьогодні разом вирішили спробувати нові для себе відчуття. До цього не не наважувались. А тут зранку прокинулася і мене підмовили. Поки спросоння була на все згодна, - говорить Зоя.

Шукайте себе на фото

 








 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (2)
  • Маша Вавринчук

    Здоров'я на многая літа!
  • Маша Вавринчук

    Хай вам бог дасть здоров'я.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:16 До 10 років ув’язнення загрожує кам’янчанину за п’яне ДТП 19:31 У Хмельницькому попрощалися з Романом Синіцьким та Максимом Лобановським 18:44 У Хмельницькому районі водій насмерть переїхав 8–річну дівчинку 18:09 «За побратимів стояв горою»: історія 25-річного воїна Андрія Сидорчука з Хмельниччини photo_camera Від читача 13:02 Медична рада за підсумками роботи у 2023 році відбулася у КНП «Хмельницький обласний серцево-судинний центр» 17:21 «Я стала в 70 років малювати», – у Шепетівці відкрили клуб для літніх людей 16:39 У смерті немовляти підозрюють лікаря–гінеколога на Хмельниччині 15:51 20–річний хмельничанин збив пішохідку на Шевченка 15:16 Залишаться без води через борги: кого і коли відключить «Хмельницькводоканал» 14:58 Робота у Хмельницькому: є 265 вакансій (СПИСОК) 14:09 На Хмельниччині є перші інфіковані від укусів кліщів 13:21 «Укрзалізниця» запустила додаткові поїзди до весняних канікул через Хмельниччину 12:42 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 12:03 Росіянин мав дві земельні ділянки на Хмельниччині. Їх конфіскували 11:16 BULKA маркет у зв’язку з відкриттям нового магазину шукає працівників (новини компаній) 11:07 Хмельницький комунальник може сісти на 10 років за хабарництво 10:02 Скільки коштує ванна гарячої води у Хмельницькому 09:01 Постраждала жінка та пошкоджено будинок: наслідки атаки на Хмельниччині
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up