На дев’яти вулицях Хмельницького можуть демонтувати гаражі

На дев’яти вулицях Хмельницького можуть демонтувати гаражі
Фото ХМР.
  • Самовільно встановлені гаражі виявили під час обстеження.
  • Якщо власники не нададуть документи на споруди, їх демонтують.

Управління архітектури та містобудування мерії провело обстеження прибудинкових територій у Хмельницькому. Працівниками було виявлено ряд самовільно встановлених гаражів. Усі їх можуть демонтувати.

Адреси:

  • вул. Чкалова, 18, 20;
  • вул. Курчатова, 1, 4/1;
  • вул. Гагаріна, 11;
  • вул. Грушевського, 74;
  • вул. Хотовицького, 5/1, 8, 11/1;
  • вул. Молодіжна, 9/1;
  • вул. Львівське шосе, 14, 18, 31;
  • вул. Інститутська, 6/3;
  • вул. Залізняка.

Врятувати гаражі їх власники можуть лише одним шляхом. До 14 грудня вони мають надати дозвільні документи. Принести їх потрібно в управління архітектури та містобудування (вул. Подільська,10/1, каб. 222, тел.65-07-29). Якщо на якісь із гаражів не буде надано необхідних документів, на розгляд виконкому міськради буде підготовлено проект про демонтаж конструкцій. Про це повідомляють в міськраді.

Відео дня

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (6)
  • Оксана

    М- Гречани , вул.Вокзальна , з- д переїзд на Садиби .Там їж біля 10 шт з попередженнями 5-річної давності на воротах .Показуха .Якщо вліпили попередження , то і мають довести справу до логічного завершення .А так , комарів ганяють
  • Vladislav Voedilo

    Какие там гаражи ). Они уже месяц метелыков снимают на досках, все заняты, а оно не кончается )
  • Ирина Кучерявая

    Запропонуйте водіям альтерантиву.Всі стоянки якібули позносили, паркінгів нема в буденках панельних.Зрозуміло що й під під їздами залишати машину не варіант.Отже де водіям паркуватись і залишати свою машину?

    Alex Varmint reply Ирина Кучерявая

    Нигде в мире такого нет, наставили металлолома во дворах. Скажу так машину проще угнать из гаража,  залез и делай с ней что хочешь никто не видит.
  • Хмельничанка

    Провулок Проскур.п1дп1лля, 8 чому не указано ?

    Валeрій reply Хмельничанка

    Дужe правильно! Особливо стосується гаражів біля під,ізду! Мало того що захопили місцe для парковки, то щe й вимагають пeрeд ворітьми нe ставити своє авто! Дeмонтаж однозначно підтримую!!!👍 Добавтe сюди П. Мирного  у цeй список! Біля 28 школи!!!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
09:35 На Хмельниччині прощаються із військовим і начальником ТЦК Павлом Джигуном 20:58 Герою Олександру Швецю встановили дошку пам’яті у Кам’янці-Подільському 20:08 На Хмельниччині 30 громадян задекларували свої доходи на мільйон 20:06 Рідним загиблих воїнів з Хмельницького району вручили ордени «За мужність» Від читача 11:17 У Старокостянтинові розпочато відстріл домашніх тварин. Вбивство кішки на ім'я Мішелька. 19:29 5 депутатів з Хмельницького не задекларували житло (СПИСОК) 18:16 15 років за ґратами проведе хмельничанка, яка навела ракети на Полонщину 18:06 Що задекларували лікарі хмельницьких МСЕК: проаналізували статки голів комісій photo_camera 17:45 У Старокостянтинові масово звільняються лікарі: деталі 17:19 Захисник після реабілітації склав іспит в автошколі для осіб з інвалідністю на Хмельниччині 16:33 На Нетішинському водосховищі встановлюють штучні нерестовища 15:46 Посадовицю Хмельницького Держгеокадастру оголосили у міжнародний розшук 14:57 «Родина для кожної дитини»: на Хмельниччині 13 громад розвиватимуть сімейний патронат 14:12 У Старокостянтинові відкрився оновлений ізолятор тимчасового тримання 13:48 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 13:32 На Хмельниччині правоохоронці затримали 17-річного «закладчика» 12:30 Судили злочинну групу, яка постачала наркотики до хмельницького СІЗО 11:51 У національному природному парку на Хмельниччині встановили готелі для комах photo_camera 11:26 Долар і євро пішли вгору. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 10:54 Жінка з Хмельницького району перерахувала шахраям майже 142 тисячі гривень
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up