На фасаді хмельницького ліцею відкрили пам’ятні дошки на честь Героїв

На фасаді хмельницького ліцею відкрили пам’ятні дошки на честь Героїв
Фото тут і в тексті - Хмельницька міська рада
  • Пам’ятні дошки з’явились на честь героїв російсько-української війни - Володимира Коваля та Іллі Павлова.

Сьогодні, 12 жовтня, відкрили дві пам’ятні дошки на фасаді Хмельницького професійного ліцею. Одну - на честь Володимира Коваля, інша - Іллі Павлова. На відкриття прийшли рідні, колеги загиблих, студенти і небайдужі хмельничани. Володимир Коваль колись викладав в цьому закладі, а Ілля навчався. Про це повідомляють у пресслужбі міської ради. 

Володимир Коваль народився 14 грудня 1967 року в місті Целіноград (теперішній Нур-Султан) в родині військового. В 2000 році переїхав до Хмельницького. У 2015 році був мобілізований та проходив службу у військовій частині 9938 на відділі прикордонної служби «Станичо-Луганське». Служив у Збройних силах України у в/ч А 0501.

З 2018 року працював у Хмельницькому професійному ліцеї на посаді майстра виробничого навчання. Військовий загинув від важкого поранення 8 травня 2019 року на одній з позицій Приазов’я під час бою. Йому посмертно присвоїли звання «Почесний громадянин міста Хмельницького».

Відео дня

Ілля Павлов народився 22 січня 1999 року в селі Самчики на Старокостянтинівщині. Навчався в Хмельницькому професійному ліцеї за професією «Кухар. Офіціант».
В 2017 році вступив до Національної гвардії України. Загинув 24 листопада 2017 року, захищаючи незалежність, свободу та територіальну цілісність України.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (3)
  • Добрый Шолохов

    За то, что убивают своих сограждан?

    Читач62 reply Добрый Шолохов

    Що верзеш???

    Добрый Шолохов reply Читач62

    Верзеш, это ты.

keyboard_arrow_up