На Хмельниччині 11 лютого діють аварійні відключення

На Хмельниччині 11 лютого діють аварійні відключення
Фото - ілюстративне, з відкритих джерел
  • Ситуація в області складна.
  • Діють мережеві обмеження.
  • Одночасно енергетики знеструмлюють близько 60 % споживачів.

У суботу, 11 лютого,  графік погодинних відключень на Хмельниччині не діятиме. Відключення відбуватимуться за графіком аварійних відключень.

На цьому акцентують у «Хмельницькобленерго».

Область, констатують, заживлена за аварійною схемою. На розподіл електричної енергії впливають мережеві обмеження. Такими є наслідки масованої ворожої атаки 10 лютого.

Відео дня

Енергетикам уже вдалося заживити більшість споживачів, однак ситуація в краї, підкреслюють, складна. В результаті мережевих обмежень доводиться одночасно знеструмлювати близько 60% споживачів. 

Досі не відновлено розподіл електричної енергії в Південно-Західному районі Хмельницького.

«Бригади продовжують працювати. Розподіл електричної енергії у цьому районі буде відновлено сьогодні. - наголошують енергетики й просять споживачів, у чиїх оселях є світло, не вмикати всі прилади одночасно. Адже це спричиняє додаткове навантаження на електромережі, які й так працюють на «максимумі».

«Ситуація в енергосистемі внаслідок атаки ракет та дронів складна, але контрольована», - констатують в  «Укренерго».

Нагадаємо, уночі 10 лютого близько 04.00 російські окупанти дронами-камікадзе атакували Хмельниччину. Пошкодили об’єкт критичної інфраструктури на Шепетівщині. Є приліт ракетив й у Хмельницьку громаду.

Наслідком масованої вороожої атаки стало знеструмлення 10 лютого більшої частини Хмельницького, а також Хмельницької, Старокостянтинівської та Красилівської громад. 

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (3)
  • Валерий Златогурский

    Третій раз в одне й те саме місце. Може пану Гамалію плра просгутись ????

    PutnickFree reply Валерий Златогурский

    Конкретно що ти пропонуєш, хочеш своєю дупою підстанцію захистити, чи як?

    Es fero reply PutnickFree

    напишу суржиком - нє, ну можна пво побільше чи краще? думаєш нема в тих хто підбурював українців і в долоні плескав які ми молодці наприклад в 14 році. то хай дають. реально куди ще не стріляють як по інфраструктурі?

keyboard_arrow_up