На Хмельниччині 93 населених пункти знеструмлено через негоду (ОНОВЛЕНО)

На Хмельниччині 93 населених пункти знеструмлено через негоду (ОНОВЛЕНО)
  • В обласному центрі аварійні відключення задіяли лише на 2-х вулицях. 

  • В обленерго ж повідомили про відключення у 67 селах. 

Негода знову наробила лиха в Хмельницькій області. Минулої доби на території регіону спостерігався штормовий вітер з поривами 15-20 метрів за секунду та налипання мокрого снігу. Внаслідок цього частина жителів Хмельниччини залишилась без світла. Про це сповістили в обласній військовій адміністрації. 

— Станом на ранок внаслідок погіршення погодних умов відключено від електропостачання - 26 населених пунктів у Волочиській, Городоцькій, Славутській та Теофіпольській територіальних громадах, — зазначили в ОВА. 

Всього без електрики сидять 3 135 споживачів. Серед них — 2 976 побутових та 159 юридичних. Наразі тривають ремонтні роботи. Для ліквідації наслідків працює 8 бригад та 13 одиниць техніки.

Відео дня

ОНОВЛЕНО:

За уточненою інформацією ОВА, станом на 11.34 внаслідок ускладнення погодних умов (пориви вітру, ожеледиця) на території Хмельницької області повністю відключено від електропостачання 64 населених пункти, частково - 29. 

Всього 7 194 споживачі (побутових – 6906, непобутових - 288) залишаються знеструмленими. 

За інформацією Хмельницькобленерго від ранку і до 12.00 години задіяли аварійні відключення в обласному центрі на двох вулицях:

Також немає електрики на окремих вулицях в 4-х населених пунктах, які належать до Хмельницького МРЕМу:

Задіяли аварійні відключення також і на окремих вулицях в 20-ти селах, що входять до Городоцького РЕМу, в 21-му — Ізяславського РЕМу, в 6-ти — Красилівського РЕМу, в Славуті та 10-ти селах, які належать до Славутського РЕМу, в 2-х селах Старокостянтинівського РЕМу та в 4-х — Теофіпольського (Білогірського) РЕМу. 

Якщо у вашій оселі немає світла або ви мешкаєте в інших населених пунктах області, переглянути інформацію про відключення та дізнатися очікуваний час відновлення електрики можна у розділі «Відключення» на сайті обленерго. Для цього слід лише обрати необхідний РЕМ. Або ж це можна зробити за допомогою чат-ботів у Viber та Telegram.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (2)
  • Віталій Українець

    Німетчина ще з 1938 року перевела всі основні електро комунікації під землю.

    Питання з стихіями закрито назавжди!

    ЧитачЧитачів reply Віталій Українець

    А як з кротами бути?

keyboard_arrow_up