На Хмельниччині чоловік виніс з палаючого будинку двох жінок (ФОТО, ВІДЕО)

На Хмельниччині чоловік виніс з палаючого будинку двох жінок (ФОТО, ВІДЕО)
  • Вночі в одному із сіл Ярмолинецького району горів будинок, у якому мешкають дві пенсіонерки.
  • Жінки могли б загинути, якби не їхній молодий односелець.
  • Ризикуючи власним життям, він по черзі виніс непритомних жінок з будинку. 

Вночі 30 березня у селі Виноградівка Ярмолинецького району виникла пожежа в одному із житлових будинків. На місце негайно викликали рятувальників.

Як повідомили у пресслужбі Головного управління ДСНС області, на момент прибуття вогнеборців пожежа встигла розповсюдитись на площу 30 кв.м. На місці працювали одразу дві бригади рятувальників. Пожежу вдалося загасити за 20 хвилин. Проте вогонь встиг знищити покриття й перекриття будівлі, оздоблення стін та домашні речі.

В результаті пожежі постраждали дві жінки 60-ти та 61-го року та 30-річний чоловік, який їх спас. Як виявилось, помітивши дим, місцевий мешканець не роздумуючи, кинувся до палаючої будівлі, всередині він виявив двох непритомних жінок. Ризикуючи власним життям, він по черзі виніс обох постраждалих із задимленого приміщення на свіже повітря. Рятуючи життя іншим, чоловік сам отримав опіки. 

Відео дня

Причину загоряння наразі з’ясовують фахівці.

Читайте також: За добу на Хмельниччині згоріло понад 40 гектарів сухої трави (ФОТО)

 Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Кіріл Горнік

    Молодчинка!!!!!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
09:13 На Хмельниччині з 2022 року затримали 86 нелегалів з росії: що з ними зробили 21:02 На Хмельниччині запрацював регіональний офіс “Зроблено в Україні”: мета проєкту 20:26 Команда хмельницьких архітекторів перемогла у конкурсі на меморіал Героїв у Львові (ФОТО) 19:23 У Хмельницькому будинок культури незаконно перебував у приватній власності, – прокуратура Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 18:37 На Хмельниччині засудили 18-річну дівчину, яка займалася шахрайством в інтернеті 18:06 На Хмельниччині будують 4 індустріальні парки: для чого це потрібно 17:33 У Хмельницькому попрощалися із захисником Олександром Перцем 17:01 Заморозки та вітер: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 16:34 Хмельничанка Дар’я створює для загиблих вічні букети. Найбільший зробила для полеглого чоловіка photo_camera 16:02 На Хмельниччині ексдиректор відшкодує 330 тисяч за незаконне звільнення працівників 15:19 Аварія з чотирма травмованими: на Шепетівщині судитимуть винуватця 14:51 Безкоштовні квартири від міськради. Звідки беруться та хто отримує 14:05 На Хмельниччині голову ВЛК спіймали на хабарі 13:12 Майже 120 тисяч гривень віддали аферистам мешканці Хмельниччини 12:24 На Хмельниччині чоловік наловив риби на 150 тисяч: в поліції відкрили провадження photo_camera 11:46 Сім’ям загиблих воїнів з Хмельницького району вручили нагороди: імена Героїв photo_camera 10:45 На авто хмельничанина впало дерево. Він відсудив в комунальників майже 80 тисяч
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up