За добу на Хмельниччині згоріло понад 40 гектарів сухої трави (ФОТО)

За добу на Хмельниччині згоріло понад 40 гектарів сухої трави (ФОТО)
  • Вчора у різних районах області сталося два десятки пожеж в екосистемах.
  • Усе через спалення сухотрав'я. 

Упродовж минулої доби, 29 березня, на Хмельниччині зафіксували два десятки пожеж, що сталися в природних екосистемах. Загоряння сталися у різних районах області. У більшості випадків, причиною пожеж ставав підпал.

За даними Головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій в області, загальна площа всіх пожеж минулої доби перевищила 43 гектари. На щастя, ніхто з людей не постраждав. 

Слід зазначити, що 29 березня в обласному центрі на вулиці Старосадова вогонь знищив 2 гектари  сухої трави. Ймовірна причина пожежі — потрапляння малокалорійного джерела запалення. 

Відео дня

У ДСНС закликають людей не випалювати сухотрав’я, адже таким чином завдається шкода насамперед здоров’ю людей. Також через спалення трави руйнується екосистема, адже при трав’яній пожежі гинуть усі живі комахи і тварини, що мешкають у траві і на поверхні ґрунту.

Читайте також: У Хмельницькому продовжують масово палити суху траву – 7 пожеж за добу

​​​​​​​

 Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (18)
  • Ігор Герецький

    Якби впаяли штрафу щоб хати попродавали більши непалилиб сволота , роздер би .
  • Юра Вербовий

    Сволота,скільки згоріло маленьких зайченят та різної дичини і птиці.
  • Натали Грузевич

    Нехай хоч кліщі погорят, худоба мучиться

    Юра Вербовий reply Натали Грузевич

    Натали Грузевич А що вихід спалити все живе?кожний рік варвари спалюють все живе а кліщів все більше.

    Натали Грузевич reply Натали Грузевич

    Oksana Rudyk а ви пройдіть по сухі траві зараз, я побачу що напиши, раніше поля обробляли, орали травили, а тепер кліщі як корова скотина мучиться, воно від шкіру лізе, не розумієш не ображай
  • Микола Гевал

    а що то так багато? але ж після того як гарненько травичка підніметься

    Марія Громова reply Микола Гевал

    Микола Гевал  травичка підніметься. Ге смішіть мене. Рік  а то й більше урожаю не буде.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
16:26 У Хмельницькому перекриють рух вулицею у центрі міста 16:04 Скорочення Хмельницького обласного ліцею. Що про це відомо 15:33 Судитимуть жителя Кам'янеччини за зрізані три десятки дерев у «Подільських Товтрах» 15:00 Новий сезон ВСІМ Бізнес-ліги: склад учасників і календар матчів Від читача 11:02 Переваги працевлаштування осіб з інвалідністю для роботодавців 14:45 Скандал навколо лікарні в Старокостянтинові: вимагають звільнити директорку 13:59 За вбивство чоловіка жителька Хмельниччини сяде на 9 років за ґрати 13:23 У Кам‘янці-Подільському автівка збила пенсіонерку на парковці 12:44 Судили 19-річного жителя Полтавщини, який приїхав до Хмельницького розкладати «закладки» 11:48 На будівництві в Дубовому обірвалася люлька з працівниками: продовження історії photo_camera 10:39 У Кам’янці відкрили туристичний сезон-2024: програма 10:01 На Хмельниччині затримали водія, який перевозив тисячу пачок контрафактних сигарет 09:02 Сьогодні, 26 квітня – річниця аварії на Чорнобильській АЕС 21:17 Суд конфіскував у росіянки успадковану землю на Хмельниччині 20:45 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками: імена 20:01 На Хмельниччині суд повернув водосховище громаді з приватних рук 19:15 У Хмельницькій міськраді провели чергове засідання виконкому: основні рішення 18:22 На Хмельниччині повторно виставили на аукціон Нігинський кар’єр 17:36 На Хмельниччині двоє браконьєрів наловили риби на кримінал
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up