На Хмельниччині директора підприємства оштрафували за невчасно виплачену зарплату

На Хмельниччині директора  підприємства оштрафували за невчасно виплачену зарплату
zbirkom.org.ua
  • Через те, що працівникам затримали зарплату директору підприємства довелося відповісти у суді.

Директор ТОВ "Полонне-Євротранс" поніс покарання за те, що не заплатив робітникам вчасно. Він порушив Кодексу законів про працю України, а саме його статтю 115 "Строки виплати заробітної плати" та статтю 24 Закону України "Про оплату праці" - "Строки, періодичність і місце виплати заробітної плати". Про це йдеться у повідомленні прес-служби Хмельницького апеляційного суду.

Як зазначається, загалом працівникам підприємства заборгували 58864 гривень. "Для прикладу, заробітну плату за грудень 2018 року тамтешні працівники отримали 18 січня 2019 року, а за січень 2019 року – 7 березня". Таким чином розмір зарплати був встановлений без індексації споживчих цін за лютий 2019 року, відповідно грошей люди отримали менше ніж мало б бути.

Дослідивши матеріали справи, суд дійшов до висновку, що директор винний у вчиненні адміністративного правопорушення. За це його оштрафували на 1190 гривень.

Відео дня

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Valentin Shuya

    Такий штраф,що він всеодно з прибутком залишиться,тому і надалі буде грішити
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
17:38 150 вулиць без світла: графік відключення на тиждень у Хмельницькому 16:41 У Хмельницькому затримали двох юнаків з наркотиками, – поліція 15:51 Кам’янчанин лаявся на стареньку матір і отримав за це вирок 15:03 На Хмельниччину “на щиті” повернулися четверо військових: хто вони Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 14:11 На Хмельниччині завершили сівбу цукрового буряка: скільки посіяли 13:22 На Хмельниччині рятувальники дістали кота із колодязя (ВІДЕО) 12:29 У Хмельницькому відбудеться забіг на підтримку «Сталевого кордону» 11:37 Працівники колонії на Хмельниччині знайшли «сюрприз» в помідорах 10:46 Розстріл поліцейських у сусідній Вінничині: поліція шукає нападників 09:58 На Хмельниччині за добу сталось три пожежі: що горіло 09:13 На Хмельниччині з 2022 року затримали 86 нелегалів з росії: що з ними зробили 21:02 На Хмельниччині запрацював регіональний офіс “Зроблено в Україні”: мета проєкту 20:26 Команда хмельницьких архітекторів перемогла у конкурсі на меморіал Героїв у Львові (ФОТО) 19:23 У Хмельницькому будинок культури незаконно перебував у приватній власності, – прокуратура
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up