На Хмельниччині діти під час прогулянки знайшли авіабомбу

На Хмельниччині діти під час прогулянки знайшли авіабомбу
Фото - ГУ ДСНС у Хмельницькій області
  • На небезпечну знахідку натрапили дітлахи у Старокостянтинові.

Подія трапилась у Старокостянтинові вчора, 10 лютого. Сапери вилучили і знищили на спеціальному полігоні авіабомбу ФАБ-50 часів Другої світової війни. Про це повідомляють у Державній службі з надзвичайних ситуацій у Хмельницькій області.

Як з'ясувалось, небезпечний предмет знайшли діти під час кінної прогулянки на колишньому військовому полігоні. Як додають надзвичайники, діти самостійно зрозуміли, що чіпати руками предмет ні в якому разі не можна. Тому повідомили дорослих, які і сповістили на "Службу порятунку".

"Піротехніки ДСНС ідентифікували предмет, ним виявилася 50 кілограмова авіабомба", - повідомляють у ДСНС. 

Відео дня

Рятувальники вирішили нагадати основні правила безпеки, якщо ви натрапили на такий предмет:

  •  ні в якому разі не беріть їх до рук,
  • не переносьте,
  • не розбирайте,
  • не кидайте їх у багаття,
  • повідомте про небезпечну знахідку до найближчого підрозділу Державної служби України з надзвичайних ситуацій за номером телефону «101».

 

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
19:24 У Хмельницькому 30-річний чоловік побив двох школярів 18:27 Військових запрошують на «бакототерапію»: що це за проєкт photo_camera 17:34 У Хмельницькому можна обмінятися кімнатними рослинами. Як це працює? 16:25 Експосадовицю обласної служби у справах дітей судили за вимагання хабаря Від читача 16:19 Хмельницький драмтеатр у лонглісті Всеукраїнського Фестивалю-Премії «ГРА» 15:44 Поліграф для хмельницьких чиновників. Скільки посадовців пройшли перевірку? 15:08 Скорочення вишів на Хмельниччині. Скільки є зараз та яких може не стати 14:48 Був зниклим безвісти з минулого літа. «На щиті» повертається військовий Андрій Ковалевський 14:06 Зростає захворюваність на кашлюк: що потрібно знати хмельничанам 13:49 Народні депутати з Хмельниччини мають 168 помічників. У Гереги найбільше 13:07 Смертельна ДТП у Хмельницькому районі: 36-річний водій в'їхав у дерево і загинув 12:47 Пішла на дачу і не повернулась. У Хмельницькому шукають 70-річну жінку photo_camera 11:53 У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС photo_camera 11:12 У Лезневому зупинили водія під наркотиками photo_camera 10:04 5 років тюрми дали хмельничанину, який обкрадав підвали й підсобки багатоповерхівок 09:25 24 квітня на трьох вулицях і провулку в Хмельницькому не буде води
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up