На Хмельниччині фіксують алкогольні отруєння дітей, – ювенальна поліція

На Хмельниччині фіксують алкогольні отруєння дітей, – ювенальна поліція
Фото ілюстративне
  • В області є проблема з продажем алкоголю й тютюну дітям.
  • Від початку року вже зафіксували 19 випадків отруєнь.
  • А також – майже сотня випадків доведення неповнолітніх до сп’яніння.

Хмельницьку область обслуговує 36 ювенальних поліцейських. Саме вони займаються профілактикою підліткової злочинності та здійснюють превентивні заходи в дитячому середовищі. 

Так, у ювенальній поліції Хмельниччини розповіли: цьогоріч вже зафіксували 19 випадків алкогольних отруєнь дітей. За словами правоохоронців, в області є проблема з продажем алкогольних, слабоалкогольних напоїв і тютюнових виробів. Поліцейські задокументували 51 такий факт. А також – 97 випадків доведення неповнолітніх до стану сп’яніння.

Крім того, у Хмельницькій області фіксують випадки, коли діти є свідками домашнього насильства.

Відео дня

Нагадаємо: в середині січня в Кам’янці-Подільському вдалось викрити наркоторговця – студента, який «працював» в особливо великих масштабах.

Під час обшуків у 21-річного хлопця поліцейські вилучили 10 різних видів небезпечних наркотиків. Зокрема, там було декілька кілограмів психотропної речовини «PVP», майже кілограм канабісу, 5 пакетів смоли канабісу, «ЛСД» та кокаїн. Їхня загальна вартість за цінами «чорного ринку» склала близько 4 мільйони гривень.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (2)
  • Натали Натали

    Раніше шок був коли народжували в 16 ,зараз вже з 12 повний треш ,що робиться з тими дітьми ,в школах з ними не займаються ,батькам також пофіг,деградація повна ,скоро будемо як папуаси

    Юрій Михайлович reply Натали Натали

    Натали Натали А щож ми хочемо-освіта вбивається,моделі виховання нам навязують,діти не знають змалечку що таке НЕ МОЖНА!Все йде до того щоб вміли трохи писати,читати та рахувати,ну і каракулю або хрестик поставити в документах....

keyboard_arrow_up