На Хмельниччині хлопчик вийшов з дитсадка і загубився в парку

На Хмельниччині хлопчик вийшов з дитсадка і загубився в парку
Фото зі сторінки ГУ НП у Хмельницькій області

Дитину помітили власники кафе та викликали копів.

Пригода трапилась у Красилові. Власник кафе помітив у центральному парку маленького хлопчика, що був без супроводу. Чоловік зателефонував у поліцію та пильнував дитину до прибуття копів. 

“За лічені хвилини на місці вже були ювенальні поліцейські, котрі якраз проводили профілактичне відпрацювання в парку. Також прибігли вихователі, які шукали малолітню згубу”, — розповідають в Управлінні поліції

З’ясувалось, що хлопчик відвідує садочок, розташований неподалік. Під час прогулянки він загрався і пішов у парк, де його й помітили небайдужі люди.

Відео дня

У поліції закликають громадян, які помітили малолітніх дітей без супроводу дорослих, одразу викликати поліцію і залишатись з ними до прибуття екіпажу.  Зібрали кілька порад що робити якщо побачили дитину саму, як вчинити коли дитя загубилось та що робити аби такого не трапилось.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (3)
  • PutnickFree

    Вихователям пістон вставили?

    Leopard Leoparda reply PutnickFree

    да вони винні. а так то ти пробував дивитись за 33 дітьми на вулиці? ти туди навіть не підеш працювати

    PutnickFree reply Leopard Leoparda

    Головне щоб ті хто пішли працювати усвідомлювали свою відповідальність і дбали про безпеку дітей, а якби машина задавила, що тоді?

    Вихователів з групою дітей особливо на вулиці має бути мінімум двоє і не кавалерів обговорювати, а уважно за дітьми дивитися!

keyboard_arrow_up