На Хмельниччині МВС збудує реабілітаційний центр за 180 мільйонів

На Хмельниччині МВС збудує реабілітаційний центр за 180 мільйонів
Фото: sanatorii-ukrainy.com
  • Побудують лікарню у Сатанові.
  • Завершити будівництво планують до кінця 2026 року. 

Державна установа “Територіальне медичне об'єднання Міністерства внутрішніх справ України по Хмельницькій області” оголосила торги на будівництво нового лікувально-спального корпусу (з поліклінікою), вартістю 180 мільйонів гривень.

Інформацію про торги опублікували на сайті Прозорро.

«Нове будівництво лікувально-спального корпусу лікарні ДУ «ТМО МВС України по Хмельницькій області» планується у Сатанові на вулиці Курортній, 42. За цією адресою розташований реабілітаційний центр МВС “Південний Буг”. 

Відео дня

Планують збудувати, як мінімум, триповерхову будівлю з підвалом та цокольним поверхом. Також, в приміщенні хочуть зробити басейн. В корпусі, окрім кімнат, будуть бальнеологічні ванни, медична бігова доріжка, прилади для електротерапії, магнітотерапії, апарати для розроблення та реабілітації суглобів, система для відновлення навиків ходьби та інше.

На території, планується, висадити дерева.

Завершити будівництво хочуть до кінця 2026 року.

Як стало відомо з майданчику для продажів, заяви на участь в аукціоні можна подавати до 29 березня. Вартість лікарні становить 180 мільйонів гривень.У вартість входить як проведення будівництва, так і придбання обладнання. Розмір мінімального кроку аукціону – 900 тисяч або 0,5% вартості. Як йдеться на сайті, учасники торгів будуть відбиратись за багатьма критеріями: підрядник повинен підтвердити фінансову спроможність документами, має мати певну кількість працівників та різні види транспорту.

Адже, крім того, що потрібно виконати майже 2,5 тисячі робіт, в обов'язки підрядника входить  закупити медичні пристрої та меблі. 

Торги відбудуться 1 квітня.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (6)
  • Богдан Хмельницький

    Придурки,що сказати!!!
  • Люда Бартощак

    Гловне!
    Якраз на часі.
  • Els McKoval

    Добре, оркам пох.й що розбомбити
  • Юрій Гудок

    Питання нахрена.....?

keyboard_arrow_up