На Хмельниччині нацгвардійці врятували школяра від знущання підлітків

На Хмельниччині нацгвардійці врятували школяра від знущання підлітків
Фото - Військова частина 3053 Національної гвардії України
  • Випадок булінгу трапився у Кам’янці-Подільському. 
  • Підлітки штовхали і хотіли пограбувати школяра. 

Нацгвардійці врятували дитину від фізичної розправи. Випадок трапився вихідними у Кам'янці-Подільському. Під час патрулювання вулицею Гагаріна гвардійці помітили неподалік продуктового магазина групу підлітків 14-15 років. Вони агресивно вигукували, штовхали і смикали за одяг хлопчика, якому на вигляд 10-11 років. Про це повідомили на сторінці військової частини 3053 Національної гвардії України. 

Гвардійці вирішили втрутитись і з'ясували, що хлопчик з підлітками не знайомий. З його слів, компанія погрозами і фізичною силою намагалась відібрати у нього гроші і телефон. Патрульні зателефонували батькам постраждалого від булінгу хлопця і батькам кривдників, адже ті неповнолітні. На місце викликали представників Служби ювенальної превенції.

"Матір хлопчика, що зазнав булінгу, не мала змоги через віддалене місце роботи одразу ж приїхати, тому гвардійці опікувалися дитиною до кінця вечора та подбали про його безпеку, доставивши додому й тримаючи з ним телефонний зв’язок до приходу батьків", - зазначили у Нацгвардії. 

Відео дня

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Вал Кап

    Це респект

keyboard_arrow_up