На Хмельниччині помер народний учитель, якому було 100 років

На Хмельниччині помер народний учитель, якому було 100 років
Фото виконавчий комітет Нетішинської міської ради
  • Чоловік був свідком трьох голодоморів та ветераном Другої Світової війни. 
  • 50 років життя він віддав школі.
  • Народного вчителя не стало вчора, 7 серпня.

У вічність відійшов найстаріший житель Нетішина - Дмитро Мельник. Взимку йому виповнилося 100 років. Понад 50 із них чоловік віддав школі. Він мав звання народного учителя. Попри поважний вік, був активним членом міської ветеранської організації. Адже за життя брав участь у Другій світовій війні. Воював від самого її першого і до останнього дня. Пережив три голодомори.

В Дмитра Мельника залишилася єдина донька Неля, внуки та правнуки. Про смерть ветерана повідомили у Facebook на сторінці виконавчого комітету Нетішинської міської ради.

“7 серпня зупинилося серце Дмитра Івановича Мельника – найстаршого мешканця Нетішина, учасника бойових дій Другої світової війни, вчителя від Бога з більш ніж 50-річним стажем, люблячого дідуся і батька. Людини-патріота, яка понад усе любила Україну та рідну землю. Попри поважний вік, він був активним членом міської ветеранської організації, завжди бажаним гостем в навчальних закладах міста, загальноміських заходів. За щирість, доброту, відвертість та душевне тепло його поважали дорослі і діти, його життєвий шлях – приклад для всіх нас”, - йдеться у дописі. 

Відео дня

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (6)
  • Юлия Бенеда

    Царство небесне та вічна пам'ять Дмитру Івановичу, наш учитель німецької мови в с. Глібів Новоушицького р-ну.
  • Надежда Керечанин

    Царство небесне 🙏
  • Татьяна Палий

    Царство небесне...
  • Lyudmila Maximova

    Вічна пам'ять!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
11:37 Працівники колонії на Хмельниччині знайшли «сюрприз» в помідорах 10:46 Розстріл поліцейських у сусідній Вінничині: поліція шукає нападників 09:58 На Хмельниччині за добу сталось три пожежі: що горіло 09:13 На Хмельниччині з 2022 року затримали 86 нелегалів з росії: що з ними зробили Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 21:02 На Хмельниччині запрацював регіональний офіс “Зроблено в Україні”: мета проєкту 20:26 Команда хмельницьких архітекторів перемогла у конкурсі на меморіал Героїв у Львові (ФОТО) 19:23 У Хмельницькому будинок культури незаконно перебував у приватній власності, – прокуратура 18:37 На Хмельниччині засудили 18-річну дівчину, яка займалася шахрайством в інтернеті 18:06 На Хмельниччині будують 4 індустріальні парки: для чого це потрібно 17:33 У Хмельницькому попрощалися із захисником Олександром Перцем 17:01 Заморозки та вітер: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 16:34 Хмельничанка Дар’я створює для загиблих вічні букети. Найбільший зробила для полеглого чоловіка photo_camera 16:02 На Хмельниччині ексдиректор відшкодує 330 тисяч за незаконне звільнення працівників 15:19 Аварія з чотирма травмованими: на Шепетівщині судитимуть винуватця 14:51 Безкоштовні квартири від міськради. Звідки беруться та хто отримує 14:05 На Хмельниччині голову ВЛК спіймали на хабарі 13:12 Майже 120 тисяч гривень віддали аферистам мешканці Хмельниччини
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up