На Хмельниччині призначили нового голову РДА

На Хмельниччині призначили нового голову РДА
Президент України призначив голову Волочиської райдержадміністрації. Ним став "народнопартієць" Володимир Сергійчук.
Про нове призначення йдеться у розпорядженні  №№684/2015-рп. Документ з’явився на офіційному сайті глави держави. 
Володимир Миколайович Сергійчук – депутат Волочиської районної ради від «Народної партії». До призначення на нову посаду був керівником сільськогосподарського виробничого кооперативу «Полянський» у селі Пляни Волочиського району. 
Нагадаємо, посада голови Волочиської райдержадміністрації тривалий час залишалась вакантною. Минулого року на цій посаді міг опинитись громадський активіст Алім Міщук, однак вже скоро рішення про його призначення скасували. 
Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (7)
  • Анонім

    "Нова" влада, "нові" обіцянки діяти "новими" методами. А насправді все ті ж методи і та ж влада. Радянська влада, радянські методи, пристосовані під демократичні вимоги. Лабазюк протягнув свою людину. Не скажу, що це вже погано. Може і нормально буде керувати. Але ж просто так, без матеріального інтересу, у нашій країні нічого не відбувається.

    Анонім reply Анонім

    Стидоба.
  • Анонім

    патріоти в тюрму, а литвинівці на посади. а ви кажете немає контрреволюції.
  • PAL

    для чего нужен райголова??? Мер - понятно, губернатор - так же. Промежуточное звено???

    Анонім reply PAL

    У нас немає губерній. Який губернатор? Ти щось наплутав як завжди.

    PAL reply Анонім

    Молодец, смотришь телевизор, ты наверное мастак подхватывать. Губерний у нас нет, это верно, зато есть губернаторы.

    Анонім reply PAL

    Ти тупень. У якому Законі України є посада губернатора? До уваги, Конституція це також Закон, але Основний. У ній також немає губернаторів. Є голови обласних, районних державних адміністрацій.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
17:38 150 вулиць без світла: графік відключення на тиждень у Хмельницькому 16:41 У Хмельницькому затримали двох юнаків з наркотиками, – поліція 15:51 Кам’янчанин лаявся на стареньку матір і отримав за це вирок 15:03 На Хмельниччину “на щиті” повернулися четверо військових: хто вони Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 14:11 На Хмельниччині завершили сівбу цукрового буряка: скільки посіяли 13:22 На Хмельниччині рятувальники дістали кота із колодязя (ВІДЕО) 12:29 У Хмельницькому відбудеться забіг на підтримку «Сталевого кордону» 11:37 Працівники колонії на Хмельниччині знайшли «сюрприз» в помідорах 10:46 Розстріл поліцейських у сусідній Вінничині: поліція шукає нападників 09:58 На Хмельниччині за добу сталось три пожежі: що горіло 09:13 На Хмельниччині з 2022 року затримали 86 нелегалів з росії: що з ними зробили 21:02 На Хмельниччині запрацював регіональний офіс “Зроблено в Україні”: мета проєкту 20:26 Команда хмельницьких архітекторів перемогла у конкурсі на меморіал Героїв у Львові (ФОТО) 19:23 У Хмельницькому будинок культури незаконно перебував у приватній власності, – прокуратура 18:37 На Хмельниччині засудили 18-річну дівчину, яка займалася шахрайством в інтернеті
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up