На Хмельниччині прощались із загиблим сержантом Віктором Холодовим

На Хмельниччині прощались із загиблим сержантом Віктором Холодовим
Фото - Шепетівська міська рада
  • Військового вбили російські окупанти на Київщині. 

Хмельниччина прощалась з Героєм війни. У бою з окупантами загинув 53-річний сержант Віктор Холодов родом з Шепетівського району. Віддали шану захиснику і провели його в останню путь сьогодні, 26 березня. 

Віктор Холодов був військовим 10-ї окремої гірсько-штурмової бригади, командиром БМП. Він за­ги­нув 7 березня під час бою із ро­сій­ськи­ми оку­пан­та­ми. Трапилось це поб­ли­зу се­ла Сло­бо­да-Ку­харсь­ка, Ки­ївсь­кої об­ласті. Про це повідомляють у Шепетівській міській раді. 

Панахиду за загиблим провели сьогодні, 26 березня, у Шепетівці. Прощались із захисником близькі, друзі, побратими і жителі Шепетівщини. 

Відео дня

Довідка:

Вік­тор Хо­ло­дов на­ро­див­ся 22 бе­рез­ня 1968 ро­ку в Но­во­му Се­лі, що в Ізяс­лавсь­кій тер­гро­ма­ді. У ци­віль­но­му жит­ті зай­мав­ся бу­ді­вель­ною спра­вою. У 2019 ро­ці був мо­бі­лі­зо­ва­ний до лав Зброй­них сил Ук­ра­їни. Під­пи­сав кон­тракт з де­ся­тою ок­ре­мою гірсь­ко-штур­мо­вою бри­га­дою. Вік­тор Ми­ко­лайович за­ги­нув Ге­ро­єм, став­ши на за­хист су­ве­ре­ні­те­ту і те­ри­то­рі­аль­ної ці­ліс­ності на­шої дер­жа­ви.


 

Читайте також:

Вони віддали життя за Україну: дізнавайтеся про героїв з Хмельниччини

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up