На Хмельниччині п’яний водій спричинив ДТП: шестеро осіб травмувалися

На Хмельниччині п’яний водій спричинив ДТП:  шестеро осіб травмувалися
Фото зі сторінки нацполіції у Хмельницькій області
  • Чоловік випив, сів за кермо й спричинив аварію.
  • На щастя, всі живі. Але – з травмами.

Дорожньо-транспортна пригода трапилася 25 жовтня близько 17-ї години на перехресті вулиць 1 Травня та Меджибізької, що в Старокостянтинові.

Зіткнулися «ВАЗ» та «DEO». Попередньо відомо, що 52-річний водій «ВАЗ» був у стані алкогольного сп’яніння. Він, зазначають у поліції, й допустив зіткнення з авто, за кермом якого був 30-літній старокостянтинівець.  

Внаслідок ДТП обидва водії та їхні пасажири отримали тілесні ушкодження різного ступеня важкості. Загалом в автопригоді постраждали шестеро осіб.

Відео дня

За даним фактом слідчі місцевого відділу поліції відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст.286-1 Кримінального кодексу України (порушення правил дорожнього руху особами, які керують транспортними засобами у стані сп’яніння, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження) і наразі встановлюють усі обставини події.

Читайте також:

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (8)
  • Сергій Доценко

    Поліціантів притягнути за взятки
  • Сергій Доценко

    Стидно шо мої друзі воюють а це падло їздить мяне і поліція сука щас попросять грошей і все добре буде в нього за Хмельницький потрібно серйозно братися бо тут сама більша корупція і цих мажорів які відкупляються потрібно вбивати в мечеті з тими хто бере взятки
  • Микола Сачук

    Це ви про кого,про 30 р.водія чи керманича ваза.
  • Vova Shkorbetsky

    І як завжди йому нічого за це небуде

keyboard_arrow_up