На Хмельниччині виявили коронавірус у священника

На Хмельниччині виявили коронавірус  у священника
Фото ілюстративне
  • Хворобу підтвердили у священника Свято-Преображенського жіночого монастиря УПЦ МП.

 

На вечір 20 квітня у Хмельницькій області зафіксовано загалом 53 випадки COVID-19. Нові пацієнти вчора додалися у Городоцькому, Летичівському та Шепетівському районах.

Як повідомляє УНІАН з посиланням на обласний штаб з ліквідації надзвичайної ситуації, серед нових інфікованих – священик Свято-Преображенського жіночого монастиря УПЦ МП (село Головчинці Летичівського району). Він перебуває на самоізоляції. Також з’ясовується коло контактних осіб.

Нагадаємо, раніше COVID-19 підтвердили у двох монахинь Свято-Преображенського жіночого монастиря УПЦ МП. Вони госпіталізовані.

Відео дня

Читайте також: Коли та чому може статися новий спалах коронавірусу в Україні: прогноз МОЗ

 

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (57)
  • Ольга Дідович

    Там не має священника там матушка хто хочаб про це знає
  • Марина Любовская

    Думаю зараз корона на руку розкольників православної віри. Тепер будуть гнобити     МПЦ. Але я не вірю в цей блеф. Наша віра славна !! Наша віра православна!!

    Дмитро Баула reply Марина Любовская

    Марина Любовская  така молода а вже мізки бородаті пастори просрали))) віра і релігія то різні речі....
  • Нина Гладий

    В усіх священиків виявляють, а у продавців??? Меньше контактів?
  • Андрей Никифоров

    Напоминает конкурс, кто страшнее напишет🤦 Я так понимаю, Епицентр из моды вышел, теперь в тренде церковь?)
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:17 Суд конфіскував у росіянки успадковану землю на Хмельниччині 20:45 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками: імена 20:01 На Хмельниччині суд повернув водосховище громаді з приватних рук 19:15 У Хмельницькій міськраді провели чергове засідання виконкому: основні рішення Від читача 17:01 ЯКЩО ТИ НЕ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВОЇМИ СИЛАМИ АБО ФІНАНСАМИ, ТО МИ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВІЙ ЧАС! 18:22 На Хмельниччині повторно виставили на аукціон Нігинський кар’єр 17:36 На Хмельниччині двоє браконьєрів наловили риби на кримінал 16:49 Двоє мешканців Хмельниччини постануть перед судом за жорстоке вбивство 15:59 Жителька Хмельниччини, яка відзначила 100-річчя, розповіла про секрет довголіття 15:15 На Хмельниччині суд оштрафував члена ВЛК за хабарництво 14:38 У Хмельницькому попрощались із 31-річним військовим Романом Бочковським photo_camera 14:14 На Кам'янеччині затримали чоловіка, який встромив ножа у груди свого сина 13:46 Рекрутинговий пункт ЗСУ на Хмельниччині: що це таке і як працює 13:16 Алкоголю в 15 разів більше норми: на Шепетівщині водія притягнули до відповідальності 12:31 Шахрайство на криптовалюті: історія хмельничанки, яка хотіла навчитися заробляти 12:07 Коли у школах Хмельницького розпочнуться літні канікули 11:58 Валюти дорожчають. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 11:32 На Хмельниччині п’яний чоловік стріляв у патрульних photo_camera 10:32 Середня пенсія на Хмельниччині – 4 870 гривень, – ПФУ 09:40 П’яний водій на смерть збив хмельничанина і тікав з місця події
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up