На Хмельниччині юнак із собакою зірвався зі скелі

На Хмельниччині юнак із собакою зірвався зі скелі
  • У Кам‘янець-Подільському районі ДСНСники врятували двох собак та їх господарів.

  • Рятувальники розповіли деталі.

12 квітня о 09:32 до Служби порятунку надійшло повідомлення, що на вул. І. Франка в Кам’янець-Подільському зі скелі у каньйон річки Смотрич впав юнак та собака. 

На місце направили надзвичайників 6 Державної пожежно-рятувальної частини. За допомогою рятувального обладнання вони витягли 15-річного камянчанина і собаку. 

Хлопчина гуляв із своїм псом у парку, коли тварина кинулась у каньйон юнак побіг за ним. Але назад вибратися вже не зміг. Тепер їх життю нічого не загрожує. Працівники ДСНС врятували обох. Про це повідомили на Facebook ДСНС.

Відео дня

Не менш ризикова ситуація трапилась з псом, який потрапив у колодязь. Про це також повідомили на Facebook. Глибина криниці сягала понад 10 метрів. Власник собаки вирішив самостійно рятувати тварину. За допомогою мотузки він почав спускатися донизу, але зрозумів, що її довжини не вистачає та зателефонував до Служби порятунку.

 Американський пітбультер'єр не допустив рятувальників до себе. Надзвичайники переодягнули господаря у своє рятувальне спорядження, спустили чоловіка у колодязь та підняли обох наверх. 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (3)
  • Анна Кротенко

    Не гуляйте з собаками по каньйонах друзі : в країні війна
  • Анна Кротенко

    Не гуляйте по  каньонах друзі : в країні війна
  • Новини Хмельницького на vsim.ua

    ‼️Коротко про головне — долучайся до нашого Telegram-каналу: https://t.me/vsimnews

keyboard_arrow_up