На Хмельниччині заляпали фарбою пам'ятник Герою Небесної Сотні

На Хмельниччині заляпали фарбою пам'ятник Герою Небесної Сотні
Невідомі зіпсували пам’ятник Сергія Бондарчука, якого застрелили під час подій на Майдані у Києві.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив перший заступник голови облдержадміністрації Олександр Симчишин.

«Вчора вночі у Старокостянтинові якісь падлюки спаплюжили могилу Героя України, Героя Небесної Сотні, Голови Старокостянтинівської міської організації ВО "Свобода", близького друга Сергія Бондарчука. Вчителя, свободівця, який загинув на Інститутській. 
Нечисть просто на кладовищі, на могилі залила пам'ятник фарбою. Причому заливали вибірково: Державний прапор, прапор ВО "Свобода", Тризуб на напис "Україна понад усе". Падлюча нечисть настільки боїться Героїв і їх подвигу, що не зупиняється перед відвертим злочином і гріхом. Зло потрібно карати», - пише  Симчишин.

Відео дня

Бондарчук Сергій Михайлович  - Герой "Небесної сотні", громадсько-політичний діяч, активний учасник Євромайдану, голова Старокостянтинівської міської організації ВО "Свобода", вчитель фізики Старокостянтинівської гімназії, Герой України. Загинув 20 лютого 2014 року на вулиці Інститутській від кулі снайпера, коли виносив поранених.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Анонім

    сволочі. це ж могила, кладовище. сволочі живуть біля нас.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
18:10 Вербна неділя 2024: традиції та заборони 17:20 На Хмельниччині попрощались з п’ятьма захисниками. Історії Героїв 16:30 На Хмельниччині військові та чиновники обговорили питання мобілізації 15:44 На Хмельниччині чоловік підпалив будинок разом із братом. Його засудили Від читача 07:27 Фахівці КНП "ХОССЦ" взяли участь у конференції під егідою Асоціації інтервенційних кардіологів України 14:50 Капелан з Хмельниччини отримав нагрудний знак Головнокомандувача ЗСУ 14:01 На Хмельниччині засудили водія, який пропонував патрульним хабар 13:11 За 2024 рік на Хмельниччині у ДТП з мотоциклами загинули та травмувалися 17 осіб 12:24 На Шепетівщині насмерть переїхали чоловіка, який лежав на дорозі, – поліція 11:38 На Хмельниччині відкрили меморіальні дошки чотирьом захисникам 10:46 У Хмельницькому водій влетів в автівку і втік з місця аварії 09:58 На Хмельниччині судитимуть чоловіка, який кривдив дружину в присутності дітей
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up