На Хмельниччині зловили матір, яка хотіла "здати" 4-річного сина в оренду за 15 тисяч гривень

На Хмельниччині зловили матір, яка хотіла "здати" 4-річного сина в оренду за 15 тисяч гривень
  • Мала віддати хлопчика, щоб той жебракував.
  • Її затримали при отриманні коштів.

Матір, яка згідна була "позичити" свою дитину для жебракування, затримали сьогодні, 16 лютого.

Як інформує прес-служба ГУ НП у Хмельницькій області, вона планувати віддати малого в довгострокову оренду. Погодилася на це за 15 тисяч гривень.

Відео дня

"Бізнесменкою" виявилася 32-річна мешканка одного з сіл Білогірського району. У неї є ще двоє дітей - 7 та 12 років. На старших її вже позбавили батьківських прав.

До того ж, раніше жінку вже притягувати до кримінальної відповідальності - вона має судимості за крадіжки та інші правопорушення.

На меншого, 4-річного, хлопчика матір мала свої плани. Жінка написала розписку, що жодних презензій не матиме і добровільно віддає сина для "справи".

Саме під час отримання коштів за малечу жінку і затримали. Дитину передали до соціальних служб.

У цій справі вже відкрили кримінальне провадження відповідно до частини 3 статті 149 ККУ. Жінка може сісти на 15 років до в'язниці за свій вчинок.

Слідчі дії ще тривають.

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (9)
  • Sheee

    Що мене завжди цікавить в подібних історіях з бідовими матерями, а де татусь  дитини? Чи позбавлений він батьківських прав і чи хоч взагалі цікавиться дитиною своєю?

    IGOR reply Sheee

    А муж, как говориться - объелся груш... Ясно же, что с такой мамашей нормальный мужик не свяжется... Я не уверен, что она даже знает конкретно, кто именно отец ребёнка, и уверен на 100%, что все остальные дети тоже нагуляны от "случайных связей"...
  • Николай Коваль

    На злодіїв і бандитів які не керуються законодавством відповідь має бути такою ж.Прикривають бандитів а потім звільняють від відповідальності.А може це колега колегу прикриває?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:17 Суд конфіскував у росіянки успадковану землю на Хмельниччині 20:45 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками: імена 20:01 На Хмельниччині суд повернув водосховище громаді з приватних рук 19:15 У Хмельницькій міськраді провели чергове засідання виконкому: основні рішення Від читача 17:01 ЯКЩО ТИ НЕ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВОЇМИ СИЛАМИ АБО ФІНАНСАМИ, ТО МИ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВІЙ ЧАС! 18:22 На Хмельниччині повторно виставили на аукціон Нігинський кар’єр 17:36 На Хмельниччині двоє браконьєрів наловили риби на кримінал 16:49 Двоє мешканців Хмельниччини постануть перед судом за жорстоке вбивство 15:59 Жителька Хмельниччини, яка відзначила 100-річчя, розповіла про секрет довголіття 15:15 На Хмельниччині суд оштрафував члена ВЛК за хабарництво 14:38 У Хмельницькому попрощались із 31-річним військовим Романом Бочковським photo_camera 14:14 На Кам'янеччині затримали чоловіка, який встромив ножа у груди свого сина 13:46 Рекрутинговий пункт ЗСУ на Хмельниччині: що це таке і як працює 13:16 Алкоголю в 15 разів більше норми: на Шепетівщині водія притягнули до відповідальності 12:31 Шахрайство на криптовалюті: історія хмельничанки, яка хотіла навчитися заробляти 12:07 Коли у школах Хмельницького розпочнуться літні канікули 11:58 Валюти дорожчають. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 11:32 На Хмельниччині п’яний чоловік стріляв у патрульних photo_camera 10:32 Середня пенсія на Хмельниччині – 4 870 гривень, – ПФУ 09:40 П’яний водій на смерть збив хмельничанина і тікав з місця події
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up