На Хмельниччині знайшли повішаним чоловіка та його маленького сина: деталі трагедії (ВІДЕО)

На Хмельниччині знайшли повішаним чоловіка та його маленького сина: деталі трагедії (ВІДЕО)
  • 32-річний чоловік повісив власного півторарічного сина, а потім покінчив життя самогубством. 
  • Рідним повірити у це важко, адже всі знали Василя як турботливого батька.
  • Що могло стати причиною такого вчинку? Родичі загиблого розповіли свою версію.

Жахлива трагедія сталася нещодавно у селі Мартинівка Старокостянтинівського району.  Місцева мешканка знайшла повішаним у гаражі свого 32-річного сина. Поряд з тілом батька висів його півторарічний син.  Як виявилося, чоловік наклав на себе руки. Що стало причиною такого вчинку спробували з'ясувати журналісти "Суспільного"

  • "Спочатку, я так думаю, він взяв дитину на руки, повісив собі мотузку на шию, тоді дитині, яку тримав на руках. Мотузки до балки в гаражі були прив’язані, коли поліція була, то бачили. Але загинули вони обоє не від повішення, а від току. Бо там вимикач був і поряд розетка. У нього на правій руці були дроти якісь обмотані, в дитини – на лівій", - розповів "Суспільному" дядько загиблого Андрій Васильович.

Чоловіка знали у селі як турботливого батька. Раніше він жив з дружиною в Росії, але та через три місяці після народження сина померла. Після цього батько з дитиною повернулися до України. Баба з дідом малим онуком не могли натішитися – усе робили, аби йому в них було добре. А от Василь після повернення в село був якимсь дивним, говорять родичі родини.

Відео дня
  • "Видно, сатана його спокусив. А може, я так думаю, задумав за жінкою піти. Жінка теж його повісилася, там, у Росії. Її тоді з мотузка ще живу стягнули, але вона два дні в комі пролежала і померла. Але, я так собі думаю, ти не міг без жінки жити, смерть собі заподіяв, але нащо ж ти те дитя за собою забрав? Хай би тій бабці з дідом лишилася радість…" - додав дядько загиблого Андрій Васильович.

Знайомі самогубця пояснюють його поведінку впливом секти. Так, місцева жителька Яна розповіла "Суспільному" наступне:

  • "Він ходив патлатий. Казали, що там в Росії у них так заведено — як жінка померла, то не можна ні бритися, ні стригтися… Не чула я ще такого. Може вони обох з жінкою в яку секту попали, що отак обоє зі світу пішли. Хто їх знає, що то таке зробилося".

Поліція наразі з’ясовує усі причини того, що сталося. За даним факто відкрили два кримінальних провадження. Одне за частиною 2 статті 115 Кримінального кодексу України "Умисне вбивство малолітньої дитини". Інше кримінальне провадження – за частиною 1 статті 115 з позначкою "Самогубство".

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (2)
  • Елена Рудакова

    Что делается с людьми???  Или это звери..
  • Inn Starushko

    Боже яке горе,бідненька та дитина😭😭😭😭😭 нехай спочиває   з Богом.Чому так часто цих трагедій??..
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:18 На Хмельниччині попрощались з трьома захисниками. Хто вони 20:31 Пожежа в Хмельницькому районі: на місці знайшли тіло чоловіка 19:59 Отримала вирок водійка, яка збила літню жінку на електровелосипеді 19:13 Близько 350 кг сміття зібрали рибоохоронці на берегах трьох річок Хмельниччини Від читача 13:43 Правоохронці провели 23 обшуки, в результаті яких затримали всіх дев’ятьох учасників злочинної схеми разом з організатором. 18:42 Бурлик, Миколаїв та Мокрицький: які відомі хмельничани зараз на фронті photo_camera 18:05 На Хмельниччині збільшився попит на перереєстрацію транспортних засобів 17:22 Вчителька з Хмельниччини отримала нагороду «Срібний щит» від поліцейських 16:54 Де і за скільки у Хмельницькому комфортно відпочити на свіжому повітрі та посмажити шашлик 16:37 У Кам’янець-Подільському районі на «тещиному язику» згоріло авто 15:54 Полеглих на війні захисників із Шепетівщини відзначили державними нагородами 15:09 На Шепетівщині поліцейські затримали молодика, який обікрав власного брата 14:23 У громаді на Хмельниччині замість пошкодженого обстрілом дитсадка побудують новий 13:40 Помідори та огірки: які ціни у Хмельницькому і звідки везуть photo_camera 13:17 На честь захисника Ростислава Остафійчука на Кам'янеччині відкрили меморіальну дошку 12:27 Рейтинг Opendatabot-2024: компанія «АТБ» увійшла до трійки найбільших роботодавців країни (новини компаній) 12:19 Через ремонт тепломережі Львівським шосе не їздитиме громадський транспорт 11:41 За добу шахраї виманили у мешканців Хмельниччини 230 тисяч гривень 10:36 У хмельницькому центрі зайнятості є 336 вакансій (СПИСОК) 09:45 Через борги «Укрпошта» перестала розсилати листи судів Хмельницької області
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up