На Хмельниччині знеструмлено 250 населених пунктів

На Хмельниччині знеструмлено 250 населених пунктів
Фото ілюстративне

Найбільше постраждали електромережі Ізяславського, Старокостянтинівського, Красилівського та Віньковецького районів.

Із ночі в Хмельницькій області лютує негода. Вона вже наробила чимало лиха на електролініях. Лише в Хмельницькому на ранок без світла залишились жителі сотні вулиць. 

Шквальний вітер покидав дерева та порвав електродроти. Стрімкі пориви вітру спричинили аварійні відключення. В Хмельницькобленерго зазначають, що станом на 15:00 годину в області без електрики сидять мешканці 250-ти населених пунктів. 

Найбільшої шкоди негода завдала мережам Ізяславського, Старокостянтинівського, Красилівського та Віньковецького районів електромереж. Та попри наполегливу роботу енергетиків, вітер продовжує додавати нових пошкоджень. Наразі до аварійно-відновлювальних робіт залучили 76 бригад та 149 одиниць техніки. 

Відео дня

Тож якщо у вашій оселі немає світла — переглянути інформацію про відключення та дізнатися очікуваний час відновлення електрики можна у розділі «Відключення» на сайті обленерго. Для цього слід лише обрати необхідний РЕМ. Або ж за допомогою чат-ботів у Viber та Telegram.

Додамо, що ще вчора в Хмельницькій області та й по всій країні синоптики оголосили штормове попередження. Дорожники Хмельниччини просять водіїв не залишати транспортні засоби біля лісосмуг. Адже через шквальний вітер та налипання мокрого снігу дерева та гілки падають на проїжджу частину та узбіччя. Наразі працівники дорожнього господарства працюють над усуненням наслідків негоди.

Нагадаємо, зранку неподалік Волочиська через негоду в ДТП потрапив рейсовий пасажирський автобус, який їхав із Варшави. В салоні було 23 дорослих та 2 дітей. Внаслідок аварії пасажири отримали травми, читайте деталі у матеріалі Біля Волочиська перекинувся пасажирський автобус. Є постраждалі (ВІДЕО)

Ще одна аварія трапилась на Кам’янеччині. Там з дороги з’їхала карета швидкої допомоги. Виїхати самотужки водій не зміг, тож викликали рятувальників. Читайте про це за посиланням. 

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up