На Хмельниччині звучали вибухи: збили два «шахеди»

На Хмельниччині звучали вибухи: збили два «шахеди»
Ілюстративне фото
  • Росіяни випустили цієї ночі 27 ударних дронів. 
  • У сусідній Вінниччині внаслідок атаки загинуло двоє людей. 

В ніч на 15 березня росіяни випустили по Україні 27 ударних дронів. Розповідаємо основне про обстріл. 

На Хмельниччині повітряну тривогу оголосили о 21:09.  Повітряні Сили повідомляли, що групи «шахедів» рухаються в західному напрямку. Перші вибухи в нашій області пролунали біля 21:55. Під ворожою атакою опинився Старокостянтинів. Відомо, що працювали наші сили ППО. 

Загалом повітряна тривога тривала на Хмельниччині півтори години. Відбій дали о 22:43. 

Відео дня

Як повідомили у Хмельницькій обласній військовій адміністрації, сили ППО знищили 2 БпЛА типу «Shahed». Додали, що постраждалих чи руйнувань немає. 

Також цієї ночі БпЛА влучив у житловий будинок на Вінниччині. Спочатку повідомляли про одного загиблого. Станом на ранок відомо, що в лікарні загинула постраждала жінка. Про це повідомив керівник ОВА Борзов. Кількість загиблих через удар зросла до двох людей. Ще троє людей госпіталізовано. 

Загалом у Повітряних Силах розповіли, що цієї ночі знищено 27 ударних дронів. Також окупанти вдарили 7-ма зенітними керованими ракетами С-300/С-400 по Харківщині та Донеччині, однією керованою авіаційною ракетою Х-59 по Полтавщині та 27-ма ударними БпЛА типу «Shahed» (райони пусків безпілотників – Приморсько-Ахтарськ, Курська обл. – рф.).

До відбиття повітряного нападу залучались зенітні ракетні підрозділи Повітряних Сил та Сухопутних військ, мобільні вогневі групи Сил оборони України, підрозділи радіоелектронної боротьби.

Збили всі 27 «шахедів» у межах Кіровоградської, Миколаївської, Харківської, Херсонської, Хмельницької, Вінницької, Київської та областей.

Читайте також:

Хмельницький в трійці обласних центрів, які витрачають найбільше коштів на оборону

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up