На Кам'янеччині п’яний чоловік побив поліцейського, бо той відмовився мобілізувати його сина до армії

На Кам'янеччині п’яний чоловік побив поліцейського, бо той відмовився мобілізувати його  сина до армії
Фото - ілюстративне, з відкритих джерел
  • Чоловік напився так, що причин конфлікту з правоохоронцем не пам’ятає.

Мобілізувати сина до лав ЗСУ вимагав у поліцейського п’яний мешканець Маківа Дунаєвецької тергромади, що на Кам'янеччині. А почувши відмову, вдарив правоохоронця в обличчя.

Інцидент, як зазначено у вироці суду, трапився торік 25 вересня близько 22.40. Безробітний маківчанин був уже добре напідпитку, коли біля магазину «Продукти» запримітив поліцейське авто. Не роздумуючи, підійшов до нього та через відчинене бокове скло взявся вимагати в правоохоронця мобілізувати його сина до армії. Правоохоронець терпеливо роз’яснив громадянину порядок здійснення мобілізації. Почуте захмелілому маківчанину не сподобалося й він з усієї сили вдарив старшого сержанта в обличчя.

У суді  чоловік свою вину  визнав і розкаявся. Оповів, що того дня в його дружини було день народження. Вони вийшли до магазину на каву. Під’їхало поліцейське авто. Між ним і поліцейським виникла суперечка. Він ударив правоохоронця в обличчя. За що та яка причина конфлікту – не пам’ятає, бо був надто п’яним.

Відео дня

Дунаєвецький районний суд хулігана визнав винним у здійсненні насильства щодо працівника правоохоронного органу й покарав двома роками іспитового терміну.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (2)
  • Олекса Шумейко

    Ці поліцаї здатні тільки бабусь з цибулькою розганяти
  • Читач38

    Може то був батько Гамалія?

keyboard_arrow_up