На Кам’янеччині відкрили меморіальну дошку Герою Роману Наглюку

На Кам’янеччині відкрили меморіальну дошку Герою Роману Наглюку
Тут і далі фото - з телеграм-каналу міського голови Кам'янця Михайла Посітка
  • Боєць отримав осколкове поранення у серце під час виконання бойового завдання у 2014 році.

Роман Наглюк потрапив під мінометний обстріл поблизу луганського аеропорту в серпні 2014 року. Осколок потрапив йому в серце. Офіцеру було 28 років, він служив у 24-й окремій механізованій бригаді міста Яворів. Був заступником командира роти з озброєння. 

Нещодавно, в селі Ходорівці Кам’янець-Подільського району, звідки родом військовий, відкрили місце пам’яті Герою Роману Наглюку. Про це повідомив у телеграм-каналі мер Кам’янця Михайло Посітко. 

Відео дня

"Місця пам'яті, меморіальні знаки - наша скромна данина на честь загиблих в кривавій російсько-українській війні Героям. Сьогодні такий знак з меморіальною дошкою встановили на честь загиблого Романа Наглюка.

8 років кривавої загарбницької війни і вже 8 років наші матері, дружини отримують страшні звістки з поля бою. Немає прощення за ті заподіяні нашому народу злодіяння. Наші Герої навічно у пам'яті кожного українця”, - зазначає Михайло Посітко. 

Під час відкриття лунали молитви до Бога, згадували Воїна, звучали слова  про пам'ять, віру в ЗСУ, таку необхідну Україні перемогу. Були присутні й рідні Героя. 

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (35)
  • Бут Наталія

    Вічна пам'ять Герою
  • Володимир Облядрук

    ВІЧНА ПАМ'ЯТЬ
  • Tayisiya Pukhalskaya

    Вічна шана,пам'ять.Болить.
  • Hryhoriy Zarudnyy

    БОЛИТЬ

keyboard_arrow_up