На Кам’янецькій на хабарі затримали керівників обласного управління Держпраці (ОНОВЛЕНО)

На Кам’янецькій на хабарі затримали керівників обласного управління Держпраці (ОНОВЛЕНО)
  • Біля будинку 74 по Кам’янецькій крутяться десятки силовиків.
  • СБУ і прокуратура проводить затримання посадовців Держпраці.
  • Кажуть, що взяли чиновників на хабарі.

Сьогодні, 3 квітня, до будинку №74 по Кам’янецькій, що неподалік собору, завітав спецпідрозділ СБУ. Десятки чоловіків у формі крутяться біля управління Держпраці у Хмельницькій області близько із 12:30. Завітали вони сюди задля затримання  працівників управління. Як повідомив один із чоловіків у формі, посадовців взяли на хабарі.

Згодом на сайті прокуратури міста Києва з'явилась більш детальна інформація про затриманих. Повідомляють, що взяли керівників управління Держпраці, коли ті отримували 10 000 гривень - одну із частин хабаря. Гроші вони вимагали в приватного навчального центру області. Якого саме, прокуратура не повідомляє.

Відео дня

Правоохоронці мають оголосити затриманим підозру у скоєнні злочину за частиною 3 статті 368 Кримінального кодексу України. Вирішується питання щодо оголошення посадовцям про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 368. Вона передбачає ув'язнення на строк від 8 до 12 років з конфіскацією майна.

Голова хмельницького осередку ВО «Автомайдан» припускає, що це заступник начальника управління Олександр Окунєвич. Відповідний пост він розмістив на сторінці об’єднання у Фейсбук.

Слідкуйте за оновленнями на vsim.ua.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (7)
  • Володимир Кухар

    але ж за Ротердам + нікого не візьмуть, руки короткі, мільярдери воррочають Україною, як циган сонцем, але треба показники, як при ссср ловили бабу з мішком колгоспних буряків... цирк на дроті
  • Вейдеманис Эдгар

    Молодцы, активнее нужно работать.
  • Юрій Каденчук

    Пошесть якась у Волинській області також "затримали" інспенктора праці.
  • Виктор Скрипник

    Ужк поназабирали. Помню мента взяли на хабари за загранпаспорт. И шо?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
10:36 У хмельницькому центрі зайнятості є 336 вакансій (СПИСОК) 09:45 Через борги «Укрпошта» перестала розсилати листи судів Хмельницької області 20:48 Де в Хмельницькому не буде світла 23 квітня (АДРЕСИ) 20:21 Школярі з Хмельницького зустрілися з американським режисером та обговорили проблему булінгу Від читача 12:08 РЕПЕРФУЗІЙНОМУ ЦЕНТРУ КНП «ХОССЦ» у м.Хмельницький – 3 роки! 19:38 1,4 мільярда на сміття. Головне з інвестиційної програми «Спецкомунтрансу» 19:08 У Хмельницькому патрульні знайшли наркотики у пасажирки авто 18:23 Бійка у розважальному закладі Шепетівки закінчилась реанімацією 17:42 На Хмельниччині оголосили підозру чоловіку, який відрубав голову собаці 17:09 Зеленський вручив орден «Золота Зірка» дружині полеглого Героя Руслана Пруса 16:46 Померла 8-річна Каріна з Кам’янця. Рідним треба допомога photo_camera 16:16 За необережне вбивство двох лісівників житель Шепетівщини отримав вирок 15:41 У Хмельницькому не знайшли підозрюваного, який причетний до отруєння собак 15:16 Хмельницьку обласну службу зайнятості очолив новий керівник 14:46 У Симчишина найвища: рейтинг зарплат мерів сусідніх міст (ІНФОГРАФІКА) 14:21 На Хмельниччині викрили священника УПЦ МП, який вихваляв путіна перед вірянами 13:36 На Хмельниччині водій переконував суд, що прикидався п'яним перед поліцейськими 12:52 У Кам'янці на смерть збили пішохода 12:13 На Хмельниччині запустили ще один комплекс зважування вантажівок 11:11 Смертельна ДТП на Хмельниччині: водій «ВАЗу» влетів у дерево
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up