На кого чекають нові можливості та успіхи, а кого спіткне невдача. Гороскоп на тиждень

На кого чекають нові можливості та успіхи, а кого спіткне невдача. Гороскоп на тиждень
Фото ілюстративне
  • Які повороти долі та несподіванки підготували зірки для кожного знака зодіаку із 24 лютого і по 1 березня, читайте далі.

 

Овен

Астрологи рекомендують Овнам відкласти важливі справи на потім, адже цього тижня не найбільш благополучний час для втілення задуманого, пише 24tv. Постарайтеся трішки економити, втім не позичайте ні в кого грошей, бо можете забрати негативну енергетику. Зміни у житті допоможуть відкрити новий шлях до розвитку. 

- Сприятливий день: 27 лютого
- Несприятливий день: 26 лютого

Відео дня

Телець 

Тиждень обіцяє численні успіхи та перемоги. Будьте обережні з витратами, є ризик втратити чималу суму грошей. Новий тиждень неймовірно успішний для самоосвіти. Окрім того, цей тиждень дуже сприятливий для далеких поїздок.

- Сприятливий день: 25 лютого
- Несприятливий день: 1 березня

Близнюки 

У Вас є всі шанси спіткнутися з проблемами. Не розповідайте нічого про своє особисте життя. Ймовірно, в середині тижня ви отримаєте хорошу новину або приємний сюрприз. Зірки рекомендують направити вашу творчу енергію на саморозвиток.  

- Сприятливий день: 25 лютого
- Несприятливий день: 27 лютого 

Рак 

Тиждень буде важким, адже на вас зваляться дуже багато справ. Все вирішити вийде не швидко, тож наберіться терпіння. Акцентуйте увагу на духовному зростанні та навчанні. У середу займіться своїми фінансами та почніть заощаджувати кошти. 

- Сприятливий день: 27 лютого
- Несприятливий день: 29 лютого

Лев 

Цього тижня Вам варто трохи збавити темп. Кінець лютого подарує вам гарні емоції та безліч сюрпризів, які змусять переглянути свої пріоритети. На вихідних дозвольте собі розслабитися і приділіть час відпочинку та саморозвитку. 

- Сприятливий день: 24 лютого
- Несприятливий день: 25 лютого 

Діва

На цьому тижні ви можете отримати погану звістку, але її наслідки швидко минуть. Не сперечайтесь з долею і з вдячністю відносьтесь до будь-яких змін. Усі вони матимуть лише позитивні наслідки. А ще найближчим часом на вас очікують незаплановані витрати, тож варто подбати про заощадження. Не забувайте про власне здоров'я, уникайте шкідливої їжі та алкоголю.

- Сприятливий день: 25 лютого 
- Несприятливий день: 1 березня

Терези 

Через неуважність у Вас можуть виникнути фінансові проблеми. Тож, добре порахуйте свої грошові витрати. Зірки кажуть, що дні будуть благополучні для тих Терезів, які відправляться в дорогу.  Вихідні пройдуть ідеально, якщо ви просто спокійно будете відпочивати вдома.

- Сприятливий день: 25 лютого
- Несприятливий день: 26 лютого

Скорпіон 

Цього тижня є Вас є шанс зав'язати цікаві знайомства та відкрити в собі творчий потенціал. Не бійтеся власних амбіцій та втілюйте їх в життя. У вас все вийде. Будьте обережні з алкоголем та шкідливою їжею.

- Сприятливий день: 25 лютого
- Несприятливий день: 1 березня

Стрілець 

Астрологи не рекомендують планувати важливі справи на тиждень. Краще приділити час для саморозвитку. Вам варто направити енергію в потрібне русло з важливими цілями та задачами. 

- Сприятливий день: 27 лютого 
- Несприятливий день: 25 лютого

Козеріг 

Тиждень  буде сприятливим у фінансовому плані. А ще він буде вдалим для генерального прибирання та роботи. Проте астрологи рекомендують простежити за станом здоров'я.

- Сприятливий день: 27 лютого
- Несприятливий день: 28 лютого

Водолій 

Вас накриє потужний приплив натхнення. А ось четвер стане сприятливим днем для великих покупок. Але пам’ятайте, що краще мати менше, але якіснішого. Вихідні будуть сприятливими для власного розвитку.

- Сприятливий день: 1 березня
- Несприятливий день: 24 лютого

Риби 

Вам слід вирішити усі робочі питання та не допускати конфліктів. Не панікуйте та проаналізуйте кожен свій крок. У вас з'явиться шанс заробити пристойну суму. А ще це сприятливий час для планування подорожі. 

- Сприятливий день: 24 лютого
- Несприятливий день: 29 лютого.

Опитування

Чи вірите ви в гороскоп?

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:17 Суд конфіскував у росіянки успадковану землю на Хмельниччині 20:45 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками: імена 20:01 На Хмельниччині суд повернув водосховище громаді з приватних рук 19:15 У Хмельницькій міськраді провели чергове засідання виконкому: основні рішення Від читача 17:01 ЯКЩО ТИ НЕ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВОЇМИ СИЛАМИ АБО ФІНАНСАМИ, ТО МИ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВІЙ ЧАС! 18:22 На Хмельниччині повторно виставили на аукціон Нігинський кар’єр 17:36 На Хмельниччині двоє браконьєрів наловили риби на кримінал 16:49 Двоє мешканців Хмельниччини постануть перед судом за жорстоке вбивство 15:59 Жителька Хмельниччини, яка відзначила 100-річчя, розповіла про секрет довголіття 15:15 На Хмельниччині суд оштрафував члена ВЛК за хабарництво 14:38 У Хмельницькому попрощались із 31-річним військовим Романом Бочковським photo_camera 14:14 На Кам'янеччині затримали чоловіка, який встромив ножа у груди свого сина 13:46 Рекрутинговий пункт ЗСУ на Хмельниччині: що це таке і як працює 13:16 Алкоголю в 15 разів більше норми: на Шепетівщині водія притягнули до відповідальності 12:31 Шахрайство на криптовалюті: історія хмельничанки, яка хотіла навчитися заробляти 12:07 Коли у школах Хмельницького розпочнуться літні канікули 11:58 Валюти дорожчають. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 11:32 На Хмельниччині п’яний чоловік стріляв у патрульних photo_camera 10:32 Середня пенсія на Хмельниччині – 4 870 гривень, – ПФУ 09:40 П’яний водій на смерть збив хмельничанина і тікав з місця події
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up