На Острові кохання підсвітили бренд Хмельницького: хто це зробив

На Острові кохання підсвітили бренд Хмельницького: хто це зробив
Фото Віталія Підгайчука
  • Підсвітка стели із зображенням бренду міста з’явилася 12 квітня.
  • На неї витратили понад 70 тисяч гривень.

Минулого року Острів кохання прикрасили новою стелою. Вона виконана у червоному кольорі з білими елементами. На стелі зображений бренд міста Хмельницького – три схрещені стріли, а також напис “Хмельницький 1431”. На вихідних стела із зображенням бренду міста засяяла. Роботи зі встановлення підсвітки обійшлися в 71 425 гривень. Загальна вартість проекту стели та її освітлення - 322 тисячі гривень.

  • Ми домовилися з підрядником про роботу над підсвіткою стели. В договорі чітко прописали умови. Вони мали виготовити підсвітку, змонтувати та встановити її, ми в свою чергу, все оплатили. Вони вже виконали роботу: проклали кабель та змонтували все. Весь проект обійшовся в 322 тисячі. Ми цю стелу передали місту і місто далі буде її обслуговувати та утримувати. Всі розходи за електроенергію будуть оплачуватися з бюджету міста. Ми хотіли зробити приємний подарунок Хмельницькому та мешканцям і ми його зробили, - розповів начальник підрозділу складського господарства компанії «Метінвест-СМЦ» Богдан Беденюк.

Роботу по установці підсвітки виконували ХКП “Міськсвітло”. В комунальному підприємстві розповіли, що вмикатимуть підсвітку щоденно за таким же графіком, як і все зовнішнє освітлення міста.

Відео дня
  • Весь матеріал надала компанія «Метінвест-СМЦ» А роботу вже виконувало наше підприємство “Міськсвітло”. Тому з міського бюджету на це не витратили ні копійки. Горітиме підсвітка щодня, - розповів керівник ХКП “Міськсвітло” Володимир Пекарський.

Нагадаємо, що урочисте відкриття стели-символу Хмельницького відбулося 17 листопада 2018 року. Взимку стелу кілька разів поспіль плюндрували вандали. За пару місяців, після відкриття на конструкції з'явилося графіті. Також було пошкоджено напис “Хмельницький 1431”. Там були відсутні елементи у літерах “Х” та “Й”.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram,  Instagram, Viber та YouTube

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (24)
  • Дарина Александровна

    Багато років жили без підсвідки і ще були б без неї,за ті гроші краще б пандуси в підземці зробили,поставили по місту з водою фантанчики хочаб декілька
  • Марія Банашко

    А при чому тут рошен,  коли говориться за фонтан?
  • Tatyana Afonchenko

    А если бы ещё облагородили ,росчистили островок-то было бы вообще щикарное место для влюблённых.Также можно бы было там выделить место для выездной церемонии на свадьбах.Подумайте пожалуйста и осуществить.
  • Сіма

    Для риб освітлення важливіше, ніж у деяких районах для людей
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
18:21 «Мобілізація – «це не повістка на цвинтар»: інтерв'ю з бійцями 19-го стрілецького батальйону Хмельницького play_circle_filled photo_camera 18:16 Суд конфіскував у росіянина успадковані земельні ділянки на Хмельниччині 17:40 Засудили хмельничанина, який п’яним насмерть переїхав 5-річного хлопчика (ФОТО) 17:04 Дівчина із Польщі приїхала оперуватися у Хмельницький Від читача 17:26 Проект Брама вступив у боротьбу за чистоту медіа-простору 16:22 На Хмельниччині затримали посадовця за вимагання 8 тисяч доларів 15:34 Третьокласниця із Хмельницького отримуватиме президентську стипендію 14:50 У Кам'янці-Подільському потяги зустрічають та проводжають під мелодію «Щедрика» 14:02 На Пасхальні вихідні сталися три аварії у Хмельницькому районі, – поліція 13:09 Хмельничан попереджають про погіршення погоди і небезпечні стихійні явища 12:02 На проспекті Миру пʼяний на «Hyndai» спричинив ДТП. Постраждала жінка 11:44 ВСІМ Бізнес-ліга 2024: фотоогляд матчів 10:16 Хмельницькі села, яких уже немає. Де вони були та що про них відомо photo_camera 09:41 У Хмельницькому районі провели футбольний турнір в пам’ять про загиблого воїна photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up