На папері одне, а на ділі інше: підприємця з Хмельниччини оштрафували на 670 тисяч за нелегальних швачок

На папері одне, а на ділі інше: підприємця з Хмельниччини оштрафували на 670 тисяч за нелегальних швачок
km.dsp.gov.ua
  • Власник швейного цеху вирішив схитрувати та оформив працівниць на фіктивні посади.
  • Так на папері вони були пакувальниками та прасувальниками, однак насправді виконували обов'язки швачок.
  • За таку "підміну" підприємець тепер відповість перед законом.

Інспектори Управління Держпраці продовжують перевіряти підприємства області. Щораз у різних містах фіксують порушення. Так під час чергової перевірки в одному зі швейних підприємств шестеро працівників були не оформлені на роботу відповідним чином.

"З двома з них були укладені договори підряду, відповідно до яких виконувались лише прасувальні роботи готової продукції. З чотирма укладені договори підряду, відповідно до яких виконувались лише пакувальні роботи готової продукції. Водночас, під час перевірки, зазначені особи здійснювати діяльність з пошиття одягу", - йдеться у повідомленні Управління Держпраці.

Відтак працівники виконували свої обов'язки нелегально. Назву підприємства не повідомляють.

Відео дня

На підприємця склали постанову відповідно до статті 265 Кодексу законів про працю України. Таким чином, власник закладу призначили штраф у 111 690 гривень за кожного із нелегальних працівників.

Підприємцю доведеться сплатити 670 тисяч 140 гривень штрафу.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Alexander Revutsky

    І то правда, була б людина, стаття знайдеться. Більше схоже на те що просто замовили.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:16 До 10 років ув’язнення загрожує кам’янчанину за п’яне ДТП 19:31 У Хмельницькому попрощалися з Романом Синіцьким та Максимом Лобановським 18:44 У Хмельницькому районі водій насмерть переїхав 8–річну дівчинку 18:09 «За побратимів стояв горою»: історія 25-річного воїна Андрія Сидорчука з Хмельниччини photo_camera Від читача 13:02 Медична рада за підсумками роботи у 2023 році відбулася у КНП «Хмельницький обласний серцево-судинний центр» 17:21 «Я стала в 70 років малювати», – у Шепетівці відкрили клуб для літніх людей 16:39 У смерті немовляти підозрюють лікаря–гінеколога на Хмельниччині 15:51 20–річний хмельничанин збив пішохідку на Шевченка 15:16 Залишаться без води через борги: кого і коли відключить «Хмельницькводоканал» 14:58 Робота у Хмельницькому: є 265 вакансій (СПИСОК) 14:09 На Хмельниччині є перші інфіковані від укусів кліщів 13:21 «Укрзалізниця» запустила додаткові поїзди до весняних канікул через Хмельниччину 12:42 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 12:03 Росіянин мав дві земельні ділянки на Хмельниччині. Їх конфіскували 11:16 BULKA маркет у зв’язку з відкриттям нового магазину шукає працівників (новини компаній) 11:07 Хмельницький комунальник може сісти на 10 років за хабарництво 10:02 Скільки коштує ванна гарячої води у Хмельницькому 09:01 Постраждала жінка та пошкоджено будинок: наслідки атаки на Хмельниччині
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up