На проспекті Миру за 1,3 мільйона гривень ремонтують двір

На проспекті Миру за 1,3 мільйона гривень ремонтують двір
  • Комунальники капітально відремонтують територію біля будинку № 70/1 на проспекті Миру.
  • Обіцяють викласти бруківкою пішохідну доріжку та постелили новий асфальт.

У 2018 році в управлінні ЖКГ запланували відремонтувати 87 прибудинкових територій. На облаштування дворів виділили 34 мільйони гривень з міського бюджету.

Новий асфальт під під’їздом і встелена бруківкою доріжка має з’явитися і на проспекті Миру, 70/1. Біля будинку вже декілька тижнів тривають ремонтні роботи. Будівельники зірвали старий асфальт та збираються стелити новий. Крім цього, вони готують територію під пішохідну доріжку. Місце для неї засипали щебенем і облаштували бордюри. Невдовзі доріжку викладатимуть плиткою. Обіцяють також зробити стоянку для автомобілів. На капітальний ремонт піде 1,3 мільйона гривень.

Відео дня

Як розповіли журналістам vsim.ua у житловому відділі управління ЖКГ, у Хмельницькому вже капітально відремонтували 18 прибудинкових територій. Ще 12 ремонтують зараз, закінчити обіцяють до приходу зими. Також комунальники вже зробили поточний ремонт у 44 дворах міста.

Крім того, до кінця року планують провести капітальний ремонт ще трьох прибудинкових територій, а також поточний — у шести дворах. Якщо на якісь об’єкти коштів не вистачить, ремонти можуть перенести на наступний рік.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (8)
  • Оксана

    Пр.Миру 76 теж в ямах по коліна і асфальт провалився біля під'їщду
  • Діана Граділь

    Жителі нашого будинку ( 70/1 по пр. Миру) дуже задоволені ремонту прибудинкової території. Ми не мали стоянки, в нас був повністю розбитий асфальт.
  • чесний

    кому в задницю потрібні ваші двори. зберіться грошима і зробіть самі. спиногризи дурні.
  • Галина Фурман

    Лезневе-1вул.Центральна в

    катастрофічному стані,ще з 2016року звертаємося до влади,у 2018році вже 3рази зверталися,нам міський голова пообіцяв,але ніхто не виконує,
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
11:04 Хмельницький в Instagram: підбірка фото за тиждень photo_camera 10:01 Померла вишивальниця та онкохвора хмельничанка Наталія Гурська 09:02 У Хмельницькому відбулася фотовиставка дружин та матерів загиблих photo_camera 18:09 Загинуло семеро воїнів з Хмельниччини. Наймолодшому було 21 Від читача 18:27 АРТЕРІАЛЬНА ГІПЕРТЕНЗІЯ. Чим небезпечна? Що потрібно знати? 17:04 На заводі у місті-супутнику ХАЕС готові платити 32 тисячі гривень 16:13 З якими хворобами не мобілізують до армії. Оновлений перелік 15:25 У Хмельницькому відбудеться свято гаївок: де та коли 14:39 Горіло сміттєзвалище. Три пожежі загасили цієї доби рятувальники на Хмельниччині 13:53 У Хмельницькому відключатимуть газ наступного тижня: адреси 13:06 На Хмельниччині у лісі та на полі знайшли артснаряди 12:21 Хмельничани можуть задати питання заступнику Симчишина: як звернутись 11:31 У Хмельницькому чоловік впав з висоти на будівництві багатоповерхівки
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up