На Ружичній горів будинок. Жінка з двома доньками стрибали з вікна другого поверху

На Ружичній горів будинок. Жінка з двома доньками стрибали з вікна другого поверху
  • Пожежа сталась у приватному двоповерховому будинку на провулку Успенському. 
  • 37-річна Лариса разом з доньками стрибали з другого поверху.
  • Всі їхні речі згоріли. Потерпілі просять небайдужих допомогти. 

Сьогодні вночі, 10 лютого, близько першої години ночі загорівся приватний будинок у провулку Успенському, що в мікрорайоні Ружична. В той час в помешканні знаходився власник та троє квартирантів. Чоловіку вдалося вийти через задні двері. А Ларисі з двома дорослими доньками довелось стрибати з другого поверху, аби врятувати своє життя. Жінка встигла прихопити з собою лише папку з документами та мобільний телефон. Усі заощадження, техніка та одяг залишились у вогні.

- Десь о пів на першу ночі я почула запах диму. Але таке вже було, коли запалювали котла. Тому я відкрила балкон, щоб провітрити кімнату, і бачу,  що газова труба на будинку стріляє і розривається. Я бігом побігла вниз, відкриваю двері, а там полум’я, дим. Я зрозуміла, що через двері ми не вийдемо. І тому вирішили стрибати з вікна, - розповідає vsim.ua Лариса. 

Жінка каже, що їм допоміг хлопець, який в той час проходив біля їхнього будинку. Він і зловив її та дівчат. Лариса з дочками не травмувалась, має лише незначні забої на ногах. Зараз жінка залишилась ні з чим і просить небайдужим допомогти.

Відео дня

- Сусідки дали мені і кофту, і штани. Лишились в одних куртках, та і ті димом воняють. Грошей не встигла взяти, бо густий дим був. В паніці забула про все. Шукаємо квартиру, - зізнається Лариса. 

Щоб допомогти сім'ї, звертайтесь за телефоном +38 097 446 07 16 - Лариса

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (7)
  • Андрощук Лена

    Вона може і не жулік, але дуже непорядна, їй господарі віддали новий ноутбук, і ще один планують, речі дуже дорогі, гроші..то вона ще бреше що в неї там плаття було вартістю три тисячі грн.  А чому ви як газета новин не пишите, що господар внаслідок того що не міг годину вибратися з подвір'я, отримав обмороження ніг, бо вискочив геть голий, і не встиг взяти нічого, ось  у них дійсно згоріло все, комод перетворився на попіл,   а в тої жінки не згоріло в кімнаті нічого, а тільки від температури деякі речі дефлрмувалися та димом пропахлися.
  • Ірина Волошина

    добре, що хоч документи забрала
  • Ельза Карімова

    люди, не будьте байдужими до чужого горя

    Чорна---Дубович Дарія reply Ельза Карімова

    люди не вірте жулікам. В цієї жінки дві повнолітні доньки а не так як вона сказала журналістам 2 і 9 рочків, а ще краще запитайте її чому вона не сказала рятувальникам що в пожежі ще лишився господар даного будинку. я жила в тих людей господарі хороші люди, чому про них вона забула?

    Кит Инесса reply Чорна---Дубович Дарія

    *19 і 20,  навіть в мене не вийшло з першого разу  написати без помилки.....



    а людям потрібно допомогти та поспівчувати, те що діти повнолітні -  це не означає, що не потребуюсь допомоги чи співчуття.  чи вам порахувати  в математиці....???

    ЗГОРІЛО УСЕ

    а це і нижня  білизна, особиста гігієна, одяг, взуття, постільна білизна, посуд, гроші, цінні речі,  телефони ноутбуки  (діти навчаються і це не просто щоб вконтакті сидіти). а тепер  порахуйте, зараз  щоб зняти квартиру потрібно на трьох  як мінімум 2,300 *2 ( за перший і останній місяць)+ 2000 ріелтор, =6600 як мінімум для зняття квартири... +   купити шапмуні, зубні щітки пасти, білизну і.т.д.... це ща 3000  вже 10000. Якщо ви не знаєте, то ЗП плату видабть 1 раз в місяць, в нашому місті, це не такі вели гроші, хоча дівчатка теж працюють і навчаються одночасно....

    Попросіть в Бога  пробачення за брудніі слова в сторону цієї сім*ї, і краще допоможіть, чим  можете, аніж говорити такі речі....

    Кит Инесса reply Чорна---Дубович Дарія

    Даш, от  нащо таку казати???Які жуліки???  може ви щось не допоняли, я Я ОСОБИСТО журналістам говорила, що дітям її   1-  и 20 років... це раз, по друге, ви не були там на місті, тому нефіг тут гороти, вона і не тільки вона  говорила і  пожежним про те, що чоловік  там,  ми з пів години не могли зрозуміти, чи врятувався він. Але він вийшов  через  інші двері.  Я  особисто до пожежних  підходила і говорила разом з нею, та й медикам, яким  було  пофіг -  теж говорили... так що нема чого тут  розпускати свою грязні  язики, якщо не були присутніми....

    Хомко Дарина reply Чорна---Дубович Дарія

    в статі пишуть що господар вийшов з будинку а жінка вже з дітьми вистрибували.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
14:11 На Хмельниччині завершили сівбу цукрового буряка: скільки посіяли 13:22 На Хмельниччині рятувальники дістали кота із колодязя (ВІДЕО) 12:29 У Хмельницькому відбудеться забіг на підтримку «Сталевого кордону» 11:37 Працівники колонії на Хмельниччині знайшли «сюрприз» в помідорах Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 10:46 Розстріл поліцейських у сусідній Вінничині: поліція шукає нападників 09:58 На Хмельниччині за добу сталось три пожежі: що горіло 09:13 На Хмельниччині з 2022 року затримали 86 нелегалів з росії: що з ними зробили 21:02 На Хмельниччині запрацював регіональний офіс “Зроблено в Україні”: мета проєкту 20:26 Команда хмельницьких архітекторів перемогла у конкурсі на меморіал Героїв у Львові (ФОТО) 19:23 У Хмельницькому будинок культури незаконно перебував у приватній власності, – прокуратура 18:37 На Хмельниччині засудили 18-річну дівчину, яка займалася шахрайством в інтернеті 18:06 На Хмельниччині будують 4 індустріальні парки: для чого це потрібно 17:33 У Хмельницькому попрощалися із захисником Олександром Перцем 17:01 Заморозки та вітер: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 16:34 Хмельничанка Дар’я створює для загиблих вічні букети. Найбільший зробила для полеглого чоловіка photo_camera 16:02 На Хмельниччині ексдиректор відшкодує 330 тисяч за незаконне звільнення працівників
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up