На Сході загинув 28-річний Богдан Бігус із Хмельницького

На Сході загинув 28-річний Богдан Бігус із Хмельницького
Фото зі сторінки ООС у Facebook
  • У чоловіка залишилося двоє  маленьких дітей.
  • Серце військовослужбовця перестало битися вчора, 18 липня.
  • Під час виконання бойового завдання він підірвався на розтяжці.

Ще одна втрата на Сході України. Вчора, 18 липня, під час виконання бойового завдання загинув 28-річний військовий Богдан Бігус з Хмельницького. Чоловік служив у восьмому окремому полку спеціального призначення Збройних сил України, що дислокується у Хмельницькому. Був направлений в зону бойових дій. 

Військовий саме повертався із бойового завдання зі своїм товаришем і натрапив на розтяжку. Через значні осколкові поранення він загинув на місці. Його товариша ушпиталили.

У старшого солдата залишилася мама, дружина та двоє маленьких дітей.

Відео дня
  • Про трагедію ми вже повідомили маму Богдана. Наразі робимо все необхідне, щоб швидше доставити тіло військового додому. Поки точна дата похорону не відома. Про це буде повідомлено згодом,- розповів військовий комісар Хмельницького обласного комісаріату Сергій Присяжнюк. 

За оновлення слідкуйте на нашому сайті. 

11:47 (ОНОВЛЕНО)

В прес-службі Хмельницької міської ради повідомили, що прощання з героєм відбудеться в неділю, 21 липня, о 12:00 на майдані Незалежності. 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (27)
  • Інна

    Вічна пам'ять !!!
  • Lidija Banashko

    низький уклін ВІЧНА пам"ять ЦАРСТВО НЕБЕСНЕ
  • Галина Олійник

    Вічна пам'ять
  • Любов Дячук

    Вічна пам'ять герою!!!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:17 Суд конфіскував у росіянки успадковану землю на Хмельниччині 20:45 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками: імена 20:01 На Хмельниччині суд повернув водосховище громаді з приватних рук 19:15 У Хмельницькій міськраді провели чергове засідання виконкому: основні рішення Від читача 17:01 ЯКЩО ТИ НЕ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВОЇМИ СИЛАМИ АБО ФІНАНСАМИ, ТО МИ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВІЙ ЧАС! 18:22 На Хмельниччині повторно виставили на аукціон Нігинський кар’єр 17:36 На Хмельниччині двоє браконьєрів наловили риби на кримінал 16:49 Двоє мешканців Хмельниччини постануть перед судом за жорстоке вбивство 15:59 Жителька Хмельниччини, яка відзначила 100-річчя, розповіла про секрет довголіття 15:15 На Хмельниччині суд оштрафував члена ВЛК за хабарництво 14:38 У Хмельницькому попрощались із 31-річним військовим Романом Бочковським photo_camera 14:14 На Кам'янеччині затримали чоловіка, який встромив ножа у груди свого сина 13:46 Рекрутинговий пункт ЗСУ на Хмельниччині: що це таке і як працює 13:16 Алкоголю в 15 разів більше норми: на Шепетівщині водія притягнули до відповідальності 12:31 Шахрайство на криптовалюті: історія хмельничанки, яка хотіла навчитися заробляти 12:07 Коли у школах Хмельницького розпочнуться літні канікули 11:58 Валюти дорожчають. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 11:32 На Хмельниччині п’яний чоловік стріляв у патрульних photo_camera 10:32 Середня пенсія на Хмельниччині – 4 870 гривень, – ПФУ 09:40 П’яний водій на смерть збив хмельничанина і тікав з місця події
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up