На Сході загинув 34-річний Павло Король з Волочиська

На Сході загинув 34-річний Павло Король з Волочиська
Фото ілюстративне. espreso.tv
  • Військовий з Хмельниччини служив у 24-ій бригаді.
  • Загинув на Донеччині.
  • Вдома залишилися мама і брат.

Павло Король із Волочиська служив в 24-ій окремій механізованій бригаді. Вчора, 20 квітня, військовий загинув. Як повідомила vsim.ua координатор Центру допомоги учасникам АТО в Хмельницькій області Наталія Дзекар, трапилося це при виконанні службового завдання.

Павло Король одруженим не був. У Волочиську в нього залишилися мама і старший брат. Коли прощатимуться із військовим, поки невідомо. Його тіло ще не доставили до рідного міста. Слідкуйте за оновленнями на vsim.ua.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (8)
  • Лілія Боднар

    Павлік,Вічна тобі пам'ять.Сумуємо з рідними!

    Дмитрий Хоркин reply Лілія Боднар

    есть инфа от чего погиб?
  • Roman Vasylenko

    а что он там делал?

    Semen Bor reply Roman Vasylenko

    тебе довбо.ба захищав.
  • Natasha Cheh

    Вічна пам'ять герою! Співчуття рідним, сумуємо.....
  • Надія Олійник

    Вічна пам'ять Тобі, Павліку і Царство Небесне! Співчуття мамі і родині.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
15:35 Великогабаритні автобуси замінять «маршрутки» у Хмельницькому 15:02 Йому було 24: загинув доброволець з Хмельницького Тарас Мельник photo_camera 14:38 Графік стоянок екобуса в квітні: що й куди приносити хмельничанам 14:03 Військові силою затримали чоловіка в Хмельницькому. Що про це каже адвокат Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 13:42 350 тисяч за електроенергію стягнув хмельницький суд з двох жителів будинку 13:00 На Хмельниччині п’яний водій автобуса в’їхав у стовп і втік. Його оштрафували 12:11 Через ворожу атаку на Хмельниччині постраждали шість будинків, – ОВА 11:09 Шквальний вітер на Хмельниччині: є аварійні відключення світла 10:19 На сусідній Вінниччині «шахед» впав біля будинку і здетонував, – ДСНС 09:02 Масована атака на Україну: над Хмельниччиною збили три ворожі цілі 21:11 Напав з ножем на перехожого на залізничому вокзалі: у Шепетівці судитимуть бандита 21:03 Новий депутат облради з мільйонами «в заначці»: хто такий Ілля Логін 20:33 За побиття дитини судили маму з Хмельниччини 19:45 Хмельницький попрощався з двома воїнами: Олегом Попелем та Юрієм Броварним 19:10 Обрізка дерев: чому скаржаться хмельничани і що кажуть екологи photo_camera 18:28 Гостювання сина в матері закінчилось трагедією на Хмельниччині: деталі справи 17:41 Працівниця банку на Хмельниччині привласнювала допомогу родичам загиблих воїнів 17:03 У Хмельницькому пенсіонеру стало погано біля річки: його врятували патрульні 16:29 Погіршення погоди та обстріли: на Хмельниччині прогнозують погодинні відключення світла
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up