На Старокостянтинівському шосе розбирають згорілу меблеву фабрику

На Старокостянтинівському шосе розбирають згорілу меблеву фабрику
  • Меблева фабрика згоріла ще 2 липня. Причин досі не встановили.
  • Правоохоронці дали дозвіл на демонтаж будівлі.
  • Один із власників розповів, що хочуть відкрити у новому приміщенні.

Масштабна пожежа на Старокостянтинівському шосе, 26 трапилася ще 2 липня. Минуло рівно три місяці, а причин загоряння меблевої фабрики досі не встановили. Місцеві поліцейські чекають на результати експертизи із Києва.

- Ще немає результатів експертизи. Дослідження можуть тривати ще довго, - каже начальник Хмельницького відділу поліції Валерій Онісьєв. – Коли експерти оглянули місце пожежі, все сфотографували і задокументували, вони дали дозвіл на демонтаж.

Відео дня

Власники будівлі вирішили скористатися наданим дозволом і вже почали розбирати обгорілі рештки. Уже вирішили, що відкриють у новому приміщенні після завершення усіх робіт.

- Поки точно невідомо. Скоріш за все, що будуть офісні приміщення, як і раніше. Все буде те саме. Повністю розбирати будівлю не плануємо. Проводимо реконструкцію, - розповіла vsim.ua одна із співвласниць будівлі на Старокостянтинівському шосе, 26 Світлана Баранська.

Довідка vsim.ua: Будівля на Старокостянтинівському шосе, 26 була зведена 1913 року. Місцевий домовласник М. Шильман відкрив тут деревообробну фабрику столярних виробів. Вона була майже повністю знищена пожежою у 1951-ому. За її відновлення взялися через два роки. У 70-ті до неї добудували новий корпус. В роки незалежності власником була меблева фабрика. Після розпаювання вона належить фабриці, двом підприємцям і одній фірмі: приватному підприємцю Світлані Баранській (заснувала із депутатом Хмельницької міськради Олександр Скочелясом будівельну компанію «Поділля») товариству «ПоділляЖитлоБуд» (співзасновники – Олександр Скочеляс) приватному підприємцю Анатолію Скочелясу (батько депутата). Олександр Скочеляс, згідно його декларації, є власником трьох фірм, які зареєстровані на Старокостянтинівському шосе, 26. Це - ТОВ "Діоніс груп плюс", ТОВ "Ера спорту" і ТОВ "СКБ".

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (11)
  • Леонид Наседкин

    Неужели никому не понятно что это поджог был сделан специально.

    Анонім reply Леонид Наседкин

    Факти???

    Усі це розуміють, але факти де??? Багато шуму, трішки вляжеться, пройде, а потім ще щось обірветься або задимиться. Місце ідеал, кращого не знайти, для нового ПАРАДІЗУ або хмарочосу а ля космос!!!

    Роман Савчук reply Анонім

    буде Олімп-2 як на набережній будують
  • Artem Moroz

    Ніяких багатоповерхівок тут не буде!
  • Дмитро Рильков

    З'явиться чергова багатоповерхівка?

    Роман Савчук reply Дмитро Рильков

    Пишуть шо ні. Але знаючи хмельницькі реалії і присутність у списку власників Скочеляса, то цілком можливо))))))))))
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:58 Герою Олександру Швецю встановили дошку пам’яті у Кам’янці-Подільському 20:08 На Хмельниччині 30 громадян задекларували свої доходи на мільйон 20:06 Рідним загиблих воїнів з Хмельницького району вручили ордени «За мужність» 19:29 5 депутатів з Хмельницького не задекларували житло (СПИСОК) Від читача 11:17 У Старокостянтинові розпочато відстріл домашніх тварин. Вбивство кішки на ім'я Мішелька. 18:16 15 років за ґратами проведе хмельничанка, яка навела ракети на Полонщину 18:06 Що задекларували лікарі хмельницьких МСЕК: проаналізували статки голів комісій photo_camera 17:45 У Старокостянтинові масово звільняються лікарі: деталі 17:19 Захисник після реабілітації склав іспит в автошколі для осіб з інвалідністю на Хмельниччині 16:33 На Нетішинському водосховищі встановлюють штучні нерестовища 15:46 Посадовицю Хмельницького Держгеокадастру оголосили у міжнародний розшук 14:57 «Родина для кожної дитини»: на Хмельниччині 13 громад розвиватимуть сімейний патронат 14:12 У Старокостянтинові відкрився оновлений ізолятор тимчасового тримання 13:48 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 13:32 На Хмельниччині правоохоронці затримали 17-річного «закладчика» 12:30 Судили злочинну групу, яка постачала наркотики до хмельницького СІЗО 11:51 У національному природному парку на Хмельниччині встановили готелі для комах photo_camera 11:26 Долар і євро пішли вгору. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 10:54 Жінка з Хмельницького району перерахувала шахраям майже 142 тисячі гривень 10:19 У Хмельницькому районі виявили сім’ю з трьома дітьми, яка живе без електрики
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up