У сусідній Тернопільщині зафіксували землетрус

У сусідній Тернопільщині зафіксували землетрус
Ілюстративне фото
  • Землетрус мав магнітуду 2,6 за шкалою Ріхтера. 

Сьогодні, 18 лютого, в Україні зафіксували землетрус. Близько 11:07 Головний центр спеціального контролю зареєстрував поштовхи у сусідній Тернопільській області. Він мав магнітуду 2,6 за шкалою Ріхтера на глибині 5 кілометрів

Як повідомили у Головному центрі спеціального контролю, за розрахунками землетрус не несе загрози для населення, за класифікацією землетрусів відноситься до «ледве відчутних».

Додають, що коливання відчуваються тільки окремими людьми, які знаходяться в спокійному стані всередині приміщення, особливо на верхніх поверхах.

Відео дня

Мешканців, які таки відчували землетрус, просять залишити повідомлення за посиланням https://gcsk.gov.ua/ya-vidchuv-zemletrus/. Мовляв, це допоможе центру спецконтролю уточнити енергетичні параметри землетрусу.

Читайте також:

«Укрзалізниця» запустила новий потяг через Хмельницький — Київ-Рахів

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (6)
  • Nataliіа

    Раша колотить. Усі землетруси навмисно викликані підземними поштовхами.
  • Olena

    Доброго дня  Хочу попросити про допомогу , намагаємось з дитиною виїхати з окупації потрапили під сильні обстріли. Машина зламалась. Стоїм.мені потрібно викликати авто щоб допомогли. Якщо можете  позичити400 чи 300 грн. Я поверну як виберусь. Вибачте якщо щось. Дякую велике. повірьте я не обманюю все зло повертається я знаю. За дитину страшно дуже . Нічого не можу зробити. В дитини істерика не можу заспокоїти На чужих грошах щастя не буде. Господь все бачить. Зрозумійте правильно зараз безвихідність. Мені дуже соромно перед вами

    Master reply Olena

    пішкадрала до урала

    Іванна reply Olena

    Май вже совість і стид, за пів року можна пішки дійти.
  • Саша

    Ага землетрус ще нам нашестя інопланетян і в нас буде повний комплект в країні, десь ми добре згрішили.
  • Людмила

    Місцезнаходження епіцентру?

keyboard_arrow_up