На Свободи голий чоловік чіплявся до перехожих і вчинив бійку: що кажуть поліція і очевидці

На Свободи голий чоловік чіплявся до перехожих і вчинив бійку: що кажуть поліція і очевидці
  • Ввечері на Свободи чоловік в неадекватному стані зібрав навколо себе чималий натовп.
  • Спочатку його намагались заспокоїти перехожі, а тоді поліція.
  • Чим закінчилась історія, дізнавайтесь у матеріалі. 

Бійка, повністю оголений чоловік і десятки очевидців, які знімали все на смартфони. У місцевій спільноті «Хмельницький LIVE» поширили відео, на якому видно як чоловік, вочевидь під дією алкоголю чи наркотиків, б’ється з перехожими, гучно лається, а тоді і взагалі роздягається догола. Ролик із лаконічною назвою «Звичайна п’ятниця у Хмельницькому» швидко розлетівся мережею.

Все трапилось ввечері вчора, 30 липня, на вулиці Свободи. На одному відео у спільноті видно перепалку двох чоловіків, один з яких і є напівоголений герой матеріалу. Вочевидь, неадекватного хмельничанина намагались заспокоїти очевидці. Все переросло у бійку.

Ось що пише свідок Максим у спільноті «Хмельницький LIVE»:

Відео дня

«Мужик ходил под чем-то по улице, до***лся к левым типам, начал что-то говорить за дочь, детскую площадку и таблетки, типа его дочь сьела таблетку, подошел мужик, начал с ним говорить…Мужик который впрягся, получил по полной програме», - написав користувач.

На іншому відео видно, як той же чоловік, але вже повністю голий, на підвищених тонах пояснює щось поліції, яка прибула на виклик.

Як повідомила журналістам ВСІМ інспектор взводу другої роти 4 батальйону Управління патрульної поліції в Хмельницький області Вікторія Тимощук, за попередньою інформацією матеріалів не складалось. В результаті неадекватного чоловіка госпіталізували бригадою "швидкої" у лікарню в Скаржинцях для обстеження.

"Подія сталась близько 23ї години на вулиці Свободи. На місці події був оголений чоловік, який мав поведінку, що не відповідала дійсності та ймовірно міг завдати шкоди собі чи оточуючим. Даного громадянина було госпіталізовано медиками бригадою до КНП ХОЗЗ НПД ХОРР села Скарженці для обстеження", - повідомили в патрульній поліції. 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (17)
  • Василий Розуман

    Вакцинований ,хоче розмножуватися поки прутик не всох...

    Карлос Кастанеда reply Василий Розуман

    Антивакс детектед.
  • Олександр Мельничук

    Вивів член на прогулянку
  • Ваня Марчук

    Голову розбити тай всьо, успокоється)
  • Віктор Гловацький

    Може він шукае самку ???

keyboard_arrow_up