На Свободи хмельничанка повидирала висаджені комунальниками зелені насадження

На Свободи хмельничанка повидирала висаджені комунальниками зелені насадження
  • Клумбу біля музейного комплексу облагородили злаковими травами та кущами ялівцю.
  • Однак, жінка вирішила влаштувати "прибирання" та з коренем повиривала насадження.
  • Комунальники тепер чекають її на "повторний благоустрій".

На вулиці Свободи 22 вже 4 роки реконструюють будівлю під музейний комплекс. На території музею вже встановили скульптурну композицію Миколи Мазура “Гармонія” та почали облаштовувати зелену зону.

Нещодавно комунальники засадили ділянку біля споруди злаковими травами та кущами ялівцю. Однак, зеленою зона залишалася недовго. Нещодавно хтось влаштував тут "прибирання" та повиривав насадження. Виявилося, що це була місцева мешканка. 

  • "Одна із "свідомих" мешканок будинку 22 на вул. Свободи, у якому зараз відбувається реконструкція добудови і прилеглої території майбутнього музею міста, вчора вирішила "допомогти" комунальникам... Мешканка будинку, певно, не зрозуміла наші наміри і з коренем вирвала 36 кущів трави (вартість одного - 176 грн) та 5 кущів ялівцю. Можливо, пані переплутала злакові культури трави з бур'яном, а можливо знає як краще зробити благоустрій. Тому чекаємо активну панянку завтра на тому ж місці для проведення повторного благоустрою ділянки", - повідомили в Департаменті інфраструктури міста.

Читайте також: Музейний комплекс на Свободи за 26 мільйонів: що зробили і яким він буде

Відео дня

 

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (4)
  • Наталія Рижкова

    Підрахувати суму нанесених фінансових збитків бюджету міста і нехай сплатить в повному обсязі. Буде надалі знати  вартість подібних "ініціатив" і триматиме  їх при собі.
  • Віталій Українець

    відеокамера що показала?
    Громадські роботи для "помічниці" ще ніхто не відміняв!
  • PutnickFree

    Якийсь невдалий вкид!
    "5 кущів ялівцю" - кілька рослин схожих на ялівець видно на фото, їх було більше, а може не було?
    "Злакові трави" - які це такі трави, пирій теж злакова трава, крім "злакових" на фото видно якісь інші бур'яни, і це все добро за 6336 грн. з міського бюджету, може це в департаменті перевірку треба провести?
  • Карлос Кастанеда

    Та же ситуация с освещением вокруг озера, где через пару дней после прокладки кабеля, местные тотчас же срезали пару его метров. Есть подозрения на авєріна, но это не точно.

keyboard_arrow_up