На Велодень-2017 у Хмельницькому змагатимуться молоді матусі і розіграють велосипеди

На Велодень-2017 у Хмельницькому змагатимуться молоді матусі і розіграють велосипеди
  • 28 травня у Хмельницькому влаштують справжнє велосвято для хмельничан.
  • Велосипедисти не лише кататимуть вулицями міста, але й проведуть конкурси для містян.
  • Між собою змагатимуться молоді матусі з візочками. А головним призом стануть бігові велосипеди та цифрова техніка. 

Щороку у Хмельницькому проводиться один із наймасовіших заходів - велосипедний заїзд. Минулого року більше 800 велосипедистів взяли участь у заході. Цього року очікують більшу кількість учасників.

Роверисти стартуватимуть біля кінотеатру Шевченка. Маршрут заїзду пролягатиме через Проскурівську, Старокостянтинівське шосе, Зарічанську, Бандери, Кам'янецьку, Проскурівського підпілля. Фінішують велосипедисти біля літнього кінотеатру у парку Чекмана. 

Колону супроводжуватиме поліція. Їхатимуть разом з ними і представники Червоного Хреста, які за потреби зможуть надати першу допомогу. Діти до 14 років можуть брати участь у заході лише у супроводі батьків. 

Відео дня

На фініші відбудеться велосипедне свято для всієї родини. У парку Чекмана організатори влаштують багато конкурсів не тільки для дітей, а й для дорослих. Учасникам пропонуватимуть взяти участь у забігу з велосипедними покришками, стати Бананопедистом і з’їсти підвішений банан. Малеча різного віку зможе спробувати свої сили у перегонах на бігових велосипедах, продемонструвати майстерність малюнку на асфальті та скласти пазл разом з батьками. Після успіху на минулорічному святі організатори знову запланували перегони матусь з візочками та конкурси, де буде задіяна вся родина. Також для різних вікових категорій передбачені конкурси на знання ПДР. 

Кожна дитина-учасник отримає заохочувальний приз. Окрім того організатори анонсують, що серед призів будуть бігові велосипеди, цифрова техніка та сертифікати у дитячі розважальні центри. 

Стартує заїзд о 12:30 від кінотеатру Шевченка. Фініш о 13:30 в парку Чекмана. Після нього почнеться свято для всієї родини. 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:45 Вважались зниклими безвісти. «На щиті» повернулись троє військових з Хмельниччини 19:51 Хмельничанин відсудив у сусідів кошти за затоплення квартири 19:02 Тепло повертається: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 18:18 Пережила голод, війну та смерть синів: жительці Хмельницького виповнилось 105 років Від читача 11:02 Переваги працевлаштування осіб з інвалідністю для роботодавців 17:29 Восьмий день у Хмельницькому шукають 70-річну Галину Кудлу 16:59 Шахрай представився поліцейським і ошукав хмельничанку на 38 тисяч 16:26 У Хмельницькому перекриють рух вулицею у центрі міста 16:04 Скорочення Хмельницького обласного ліцею. Що про це відомо 15:33 Судитимуть жителя Кам'янеччини за зрізані три десятки дерев у «Подільських Товтрах» 15:00 Новий сезон ВСІМ Бізнес-ліги: склад учасників і календар матчів 14:45 Скандал навколо лікарні в Старокостянтинові: вимагають звільнити директорку 13:59 За вбивство чоловіка жителька Хмельниччини сяде на 9 років за ґрати 13:23 У Кам‘янці-Подільському автівка збила пенсіонерку на парковці 12:44 Судили 19-річного жителя Полтавщини, який приїхав до Хмельницького розкладати «закладки» 11:48 На будівництві в Дубовому обірвалася люлька з працівниками: продовження історії photo_camera 10:39 У Кам’янці відкрили туристичний сезон-2024: програма 10:01 На Хмельниччині затримали водія, який перевозив тисячу пачок контрафактних сигарет 09:02 Сьогодні, 26 квітня – річниця аварії на Чорнобильській АЕС
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up